reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane moje wifi się nacpalo bo nie chce współpracować :( męczyłam się prawie godzinę przy kompie i dupka.. także nie wstawiam kalendarza dziś ale z tego co pamiętam to wizytę mam tylko JA ! :laugh2: dlatego proszę o trzymanie kciuków :D wizyta późno bo o 19 ;)

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* ❤
Trzymam kciuki ✊✊ ❤️❤️

reklama
Dziś byłam u ginekologa w enelmedzie z nadzieja ze może zrobi mi usg szybciej niż w klinice (05.03) ale doktor powiedział żebym zrobiła dopiero w przyszłym tyg bo teraz nie będzie jeszcze nic widać i po co mam się zamartwiać [emoji33] i ze uważa ze moja niska beta jest ok, macica powiększona, trzyma kciuki. Byłam przekonana ze od razu mnie nastraszy wszystkim a ten na luzie z uśmiechem ze będzie ok. No nic pozostaje mi nadal czekać do poniedziałku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Do poniedzialku juz niedaleko. Ja wierze w to, ze bedzie dobrze ✊❤️

Iza wydaje mi się że lekarz nie za bardzo znal się na rzeczy .. A nie to że nie chcial Cię martwić.
Ale bądź dobrej myśli i nie stresuj się bo to teraz wszystko wpływa a maluszka :*:*:*[emoji173][emoji173]

Właśnie było to dla mnie dziwne ze doświadczony położnik nie do końca wie o co kaman, no ale nic chociaż cytologię mi pobrał

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj 28 dpt :) nie zrobił bo nie miał w gabinecie :) zaprosił mnie na 13 a ja byłam u niego o 8.20, także tego :):):):)

To z kad stwoerdził tekst o macicy to ze jest powoekszona to nic nie oznacza jest bo jest tam pecherzyk ale czy jest zarodek czy nie powie ci tylko usg heh nie chce cie martwic ale faktycznie cos nie teges z tym lekarzem olał cie. W 28 dpt napewno cos juz widac i to nie mało. Wiadomo niektore dziewczyny juz w 25 widza zarodek a ostatnio pisala dziewczyna ze w 33 dpt dopiero zobaczyla. Ale palcami to on nic nie wyczuje. Ja bym poszla na usg. Sama dzis mam 28dpt i ide jutro. W 24 dpt nie bylo jeszcze widac zarodka byl pecherzyk z cialkiem zoltym. Nie chce cie straszyc ani nic ale idz na usg.

To z kad stwoerdził tekst o macicy to ze jest powoekszona to nic nie oznacza jest bo jest tam pecherzyk ale czy jest zarodek czy nie powie ci tylko usg heh nie chce cie martwic ale faktycznie cos nie teges z tym lekarzem olał cie. W 28 dpt napewno cos juz widac i to nie mało. Wiadomo niektore dziewczyny juz w 25 widza zarodek a ostatnio pisala dziewczyna ze w 33 dpt dopiero zobaczyla. Ale palcami to on nic nie wyczuje. Ja bym poszla na usg. Sama dzis mam 28dpt i ide jutro. W 24 dpt nie bylo jeszcze widac zarodka byl pecherzyk z cialkiem zoltym. Nie chce cie straszyc ani nic ale idz na usg.

A może lekarz nie chciał się wcinać w kompetencje innego lekarza. Wiedział że byłaś 4 dni temu na usg i idziesz znowu za 4 dni. Izabela co byś zrobiła gdyby dalej zarodka nie było widać? Nic byś nie zrobiła. Dalej brałabyś leki i czekała na poniedziałkową wizytę. I tylko byś miała jeszcze większego stresa. Może właśnie tego chciał Ci zaoszczędzić.Wiem że czekanie w takiej sytuacji jest ciężkie, sama przez to przechodziłam w zeszłym roku, ale pewne rzeczy potrzebują czasu. Cierpliwości.

No dlatego idę w pon do kliniki :) już tyle wytrzymałam to wytrzymam do pon, nie chce już iść do kolejnego konowała :D

A może lekarz nie chciał się wcinać w kompetencje innego lekarza. Wiedział że byłaś 4 dni temu na usg i idziesz znowu za 4 dni. Izabela co byś zrobiła gdyby dalej zarodka nie było widać? Nic byś nie zrobiła. Dalej brałabyś leki i czekała na poniedziałkową wizytę. I tylko byś miała jeszcze większego stresa. Może właśnie tego chciał Ci zaoszczędzić.Wiem że czekanie w takiej sytuacji jest ciężkie, sama przez to przechodziłam w zeszłym roku, ale pewne rzeczy potrzebują czasu. Cierpliwości.

Ja JesZcze nie byłam na żadnym usg stad dzisiejsza wizyta, bo lekarz z kliniki kazał przyjść dopiero w pon

reklama

Czekam jutro na info :)

Do góry