reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no coz zrobic ze to moje libido jest do dupy, juz sama nie wiem co z tym robic. Szczerze to jest mi z tym zle ale co mam zrobic, podobno to wszystko jest pomieszane.

Dziewczyny wybieram sie w poniedzialek do nowego lekarza, podobno to doktor ktory patrzy na pacjenta od stop do glowy i jest w stanie powiedziec co tak naprawde jest problemem! Ja juz sie lapie kazdej deski ratunku bo niby wiem co jest ale nie spotkalam takiego doktora ktory spojrzalby na wszystko w calosci i skomentowal, dal jakas diagnoze. A jak to u Was? Znacie kogos takiego? Tym razem to jest jedt doktor holistyczny!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem bardzo ciekawa co Ci powie, nie slyszalam o takich lekarzach :) ja to sie bardziej nad psychiatrą zastanawiam, bo skoro z całym organizmem coś nie tak, to może problem siedzi w głowie...

Jestem bardzo ciekawa co Ci powie, nie slyszalam o takich lekarzach :) ja to sie bardziej nad psychiatrą zastanawiam, bo skoro z całym organizmem coś nie tak, to może problem siedzi w głowie...

Taki holistyczny lekarz też się głową zajmuje. Ja trafiłam parę miesięcy temu do neurologa (w opiniach o niej czytałam, że ma holistyczne podejście do pacjenta) z mocnymi bólami pleców. Pani dr zbadała, pogadała o życiu (doprowadzając mnie do łez) i stwierdziła, że bóle są na tle nerwowym bo mam depresję:eek:
Zaleciła spacery po lesie, dietę bezglutenową, ograniczenie nabiału i dała jeszcze kilka cennych rad dietetycznych. Dała jakieś kropelki "relaksujące głowę" (ze względu na konflikt z leczeniem immunologicznym ich nie brałam), ale przede wszystkim dała dużo wiary i pozytywnego myślenia. Po każdej wizycie u niej wychodziłam mega optymistycznie naładowana i tą ostatnią procedurę przeszłam na dużo większym luzie:rofl2:. Muszę do niej wpaść po prenatalnych pochwalić się bejbikiem:biggrin2:

Kochana u mnie cisza na morzu, a poza tym pracuję od świtu do nocy więc nadrabiam Was dopiero wieczorami :* Ale zawsze jest trzeba szukać plusów - czas mi szybciej leci :D

Hmmm ...to jak u mnie z tą pracą...
Czytam między wierszami,że jak czas szybciej leci -to jakieś plany już są...dalszego działania :) No nic-nie ciągne za język -trzymam kciuki :D

Dziś byłam u ginekologa w enelmedzie z nadzieja ze może zrobi mi usg szybciej niż w klinice (05.03) ale doktor powiedział żebym zrobiła dopiero w przyszłym tyg bo teraz nie będzie jeszcze nic widać i po co mam się zamartwiać [emoji33] i ze uważa ze moja niska beta jest ok, macica powiększona, trzyma kciuki. Byłam przekonana ze od razu mnie nastraszy wszystkim a ten na luzie z uśmiechem ze będzie ok. No nic pozostaje mi nadal czekać do poniedziałku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochane moje wifi się nacpalo bo nie chce współpracować :( męczyłam się prawie godzinę przy kompie i dupka.. także nie wstawiam kalendarza dziś ale z tego co pamiętam to wizytę mam tylko JA ! :laugh2: dlatego proszę o trzymanie kciuków :D wizyta późno bo o 19 ;)

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* [emoji173]

Trzymam mocno kciuki zaciśnięte [emoji1307][emoji1307][emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś byłam u ginekologa w enelmedzie z nadzieja ze może zrobi mi usg szybciej niż w klinice (05.03) ale doktor powiedział żebym zrobiła dopiero w przyszłym tyg bo teraz nie będzie jeszcze nic widać i po co mam się zamartwiać [emoji33] i ze uważa ze moja niska beta jest ok, macica powiększona, trzyma kciuki. Byłam przekonana ze od razu mnie nastraszy wszystkim a ten na luzie z uśmiechem ze będzie ok. No nic pozostaje mi nadal czekać do poniedziałku

A ktory to jest dzien po transferze u ciebie? I gin u ktorego bylas nie zrobil ci usg ?

reklama
Dziś byłam u ginekologa w enelmedzie z nadzieja ze może zrobi mi usg szybciej niż w klinice (05.03) ale doktor powiedział żebym zrobiła dopiero w przyszłym tyg bo teraz nie będzie jeszcze nic widać i po co mam się zamartwiać
emoji33.png
i ze uważa ze moja niska beta jest ok, macica powiększona, trzyma kciuki. Byłam przekonana ze od razu mnie nastraszy wszystkim a ten na luzie z uśmiechem ze będzie ok. No nic pozostaje mi nadal czekać do poniedziałku

Iza wydaje mi się że lekarz nie za bardzo znal się na rzeczy .. A nie to że nie chcial Cię martwić.
Ale bądź dobrej myśli i nie stresuj się bo to teraz wszystko wpływa a maluszka :*:*:*❤❤

Do góry