Tez o tym pomyslalam to pisząc hahahaDo czego to doszło że człowiek sie z okresu cieszy super Aneette że coś się ruszyło
Ty na jakim etapie?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez o tym pomyslalam to pisząc hahahaDo czego to doszło że człowiek sie z okresu cieszy super Aneette że coś się ruszyło
no coz zrobic ze to moje libido jest do dupy, juz sama nie wiem co z tym robic. Szczerze to jest mi z tym zle ale co mam zrobic, podobno to wszystko jest pomieszane.
Dziewczyny wybieram sie w poniedzialek do nowego lekarza, podobno to doktor ktory patrzy na pacjenta od stop do glowy i jest w stanie powiedziec co tak naprawde jest problemem! Ja juz sie lapie kazdej deski ratunku bo niby wiem co jest ale nie spotkalam takiego doktora ktory spojrzalby na wszystko w calosci i skomentowal, dal jakas diagnoze. A jak to u Was? Znacie kogos takiego? Tym razem to jest jedt doktor holistyczny!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem bardzo ciekawa co Ci powie, nie slyszalam o takich lekarzach ja to sie bardziej nad psychiatrą zastanawiam, bo skoro z całym organizmem coś nie tak, to może problem siedzi w głowie...
Ja się jogurtem naturalnym smarowalam i pomogłoKefir ?? To może i ja spróbuję ...Ale chyba wolałabym go użyć jaki balsamu tu i uwdzie, myślicie że mogę??
Kochana u mnie cisza na morzu, a poza tym pracuję od świtu do nocy więc nadrabiam Was dopiero wieczorami :* Ale zawsze jest trzeba szukać plusów - czas mi szybciej leci
Kochane moje wifi się nacpalo bo nie chce współpracować męczyłam się prawie godzinę przy kompie i dupka.. także nie wstawiam kalendarza dziś ale z tego co pamiętam to wizytę mam tylko JA ! dlatego proszę o trzymanie kciuków wizyta późno bo o 19
MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* [emoji173]
Dziś byłam u ginekologa w enelmedzie z nadzieja ze może zrobi mi usg szybciej niż w klinice (05.03) ale doktor powiedział żebym zrobiła dopiero w przyszłym tyg bo teraz nie będzie jeszcze nic widać i po co mam się zamartwiać [emoji33] i ze uważa ze moja niska beta jest ok, macica powiększona, trzyma kciuki. Byłam przekonana ze od razu mnie nastraszy wszystkim a ten na luzie z uśmiechem ze będzie ok. No nic pozostaje mi nadal czekać do poniedziałku
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Iza wydaje mi się że lekarz nie za bardzo znal się na rzeczy .. A nie to że nie chcial Cię martwić.Dziś byłam u ginekologa w enelmedzie z nadzieja ze może zrobi mi usg szybciej niż w klinice (05.03) ale doktor powiedział żebym zrobiła dopiero w przyszłym tyg bo teraz nie będzie jeszcze nic widać i po co mam się zamartwiaći ze uważa ze moja niska beta jest ok, macica powiększona, trzyma kciuki. Byłam przekonana ze od razu mnie nastraszy wszystkim a ten na luzie z uśmiechem ze będzie ok. No nic pozostaje mi nadal czekać do poniedziałku
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom