reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie w klinice laski same przełażą na lóżko :D najlepsze jest to, że nikt tego nie pamięta :D m został w pamięci jakiś przebłysk, ale uświadomiłam to sobie dopiero jak widziałam, że laska obok też sama przechodzi z fotela na którym ją przywieźli na łóżko, a potem zdziwiona nie mogła w to uwierzyć :D

U mnie były takie nietomne ze nie ma szans żeby same, jedna to spała 2 h w ogóle się nie ruszyła ani razu [emoji33][emoji33][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie, u nas było podobnie. Z 26 jajek do blastki dotrwało 10 a teraz jestem w 26 tc. Także nie koniecznie taka abstynencja działa destrukcyjne na plemniki.

Wszystko zależy od wyjściowej jakości nasienia. Jak jest bardzo dobre i spodnie przez tą abstynencję do średniego to i tak nie ma dramatu. Ale jak już jest średnie albo nawet kiepskie, to może wyjść z tego klapa:(
Ty mogłaś zapłodnić 26 jajek. A jak można zapłodnić tylko 6? To by były raptem 2 blastki albo i gorzej.

Kochane moje wifi się nacpalo bo nie chce współpracować :( męczyłam się prawie godzinę przy kompie i dupka.. także nie wstawiam kalendarza dziś ale z tego co pamiętam to wizytę mam tylko JA ! :laugh2: dlatego proszę o trzymanie kciuków :D wizyta późno bo o 19 ;)

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* ❤

✊✊✊✊

Ci Wasi mężowie muszą Was bardzo kochać ze tak cierpliwie czekają :-D

no coz zrobic ze to moje libido jest do dupy, juz sama nie wiem co z tym robic. Szczerze to jest mi z tym zle ale co mam zrobic, podobno to wszystko jest pomieszane.

Dziewczyny wybieram sie w poniedzialek do nowego lekarza, podobno to doktor ktory patrzy na pacjenta od stop do glowy i jest w stanie powiedziec co tak naprawde jest problemem! Ja juz sie lapie kazdej deski ratunku bo niby wiem co jest ale nie spotkalam takiego doktora ktory spojrzalby na wszystko w calosci i skomentowal, dal jakas diagnoze. A jak to u Was? Znacie kogos takiego? Tym razem to jest jedt doktor holistyczny!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry