Kochana , przykro mi :*Ja już wszystko wiem.... niestety wynik się nie zmienił, czyli dupa
Za cała resztę 3mam mocno kciuki, abyście miały dużo lepsze informacje niż moje... :*
reklama
mmileczkaa
Zaciekawiona BB
Przykro mi Tule mocno :*Ja już wszystko wiem.... niestety wynik się nie zmienił, czyli dupa
Za cała resztę 3mam mocno kciuki, abyście miały dużo lepsze informacje niż moje... :*
Nadziejka2
Zaangażowana w BB
Przykro mi...Ja już wszystko wiem.... niestety wynik się nie zmienił, czyli dupa
Nie poddawaj sie!
malena100
Fanka BB :)
@Never give up @Kurcia dzięki za słowa wsparcia [emoji1317][emoji8][emoji8][emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak ja się denerwuje....
Czekam na te wyniki jak na swoje
Ja tak samo a dzisiaj po dwóch tygodniach zwolnienia wróciłam do pracy, roboty mam że hej... ale będę zaglądać
Ja już wszystko wiem.... niestety wynik się nie zmienił, czyli dupa
Kochana tak mi przykro przytulam Cię mocno! I również namawiam na histeroskopię!
Szczescie1986
Fanka BB :)
To ogólnie co jest lepiej zrobić ta histeroskopia czy immunologie? Bo ja zapisałam się pierwszy na immunologie czy to złe?Oh nie Kochana przykro mi...
Zanim weźmiesz mrozaczka przebadaj się dokładniej. Histeroskopię chociaż zrób jeśli nie chcesz jeszcze immunologii. Badania pokazują, że w cyklu po histeroskopii jest więcej ciąż z IVF, bo histero trochę zmienia stosunki immunologiczne w macicy.
U mnie zarodek był widoczny w 25dpt z serduszkiem. Kiedy masz kolejną wizytę?
A mialas zarodki 3-czy 5- dniowe ? Kolejna mam 02.03 marca.
olgaaa1987
Zaangażowana w BB
Niestety u mnie beta poniżej 1 ale wciąż 3mam kciuki za resztę POWODZENIA DZIEWCZYNY !!!
Aż tak się nie znam. Ja robiłam najpierw histero bo to łatwiejsze. I mogłoby się okazać, że problemy z zagnieżdżaniem to kwestia polipa w macicy. Którego jak się okazało miałam. Moim następnym krokiem będzie immunologia.To ogólnie co jest lepiej zrobić ta histeroskopia czy immunologie? Bo ja zapisałam się pierwszy na immunologie czy to złe?
reklama
No nie Kochana... Przykro mi.Niestety u mnie beta poniżej 1 ale wciąż 3mam kciuki za resztę POWODZENIA DZIEWCZYNY !!!
Podziel się: