reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aż tak się nie znam. Ja robiłam najpierw histero bo to łatwiejsze. I mogłoby się okazać, że problemy z zagnieżdżaniem to kwestia polipa w macicy. Którego jak się okazało miałam. Moim następnym krokiem będzie immunologia.
No właśnie js tez jestem zielona z tego wszystkiego:realmad: moja gin skierowala mnie najpierw na biopsje jak teraz się nie uda:mad:ale ja oczywiście najpierw zrobię immunologie potem biopsje i podejdę jak to się nie uda to ja już sama nie wiem gdzie szukać hmmm bo biopsja to coś podobnego chyba do histeroskopii? Czy znowu się mylę??

Aż tak się nie znam. Ja robiłam najpierw histero bo to łatwiejsze. I mogłoby się okazać, że problemy z zagnieżdżaniem to kwestia polipa w macicy. Którego jak się okazało miałam. Moim następnym krokiem będzie immunologia.
@Kurcia a jak miałaś histero to później musiałaś odczekać miesiąc do transferu czy w tym samym cyklu miałaś robione ?

Margit nie rób histero póki się nie wyleczysz, bo tylko pogorszysz sprawę rozsiewając bakterie po najdalszych zakątkach. Może dojść do stanów zapalnych w macicy, jajowodach, jajnikach.
Wiem, że ciężko się czeka, ale nie bez powodu Ci odmawiają. Może oprócz leków zmień dietę, wprowadź jakieś mocne probiotyki, nasiadówki. Taki wzmożony atak.
Robię już wszystko leki dowcipne i doustne, provag invag żurawina, prysznic, celibat, zero cukru itp. Mam polipa kt. prawdopodobnie powoduje od 2 lat plamienia po okresie i sądzę że te plamienia nakręcają grzybicę bo nigdy wcześniej nie byłam podatna na infekcję. Mam dziewczynki 39 lat i czas nieubłaganie leci a z tą grzybicą to mogę się bawić kilka lat. No cóż walczę dalej....zobaczę co mi z novum odpowiedzą

reklama
Do góry