reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama

U mnie jakoś przeszło, miałam wczoraj stresujący dzień i to chyba od tego. Jutro rano robię bete i zapytam czy mogę podejść do doktora żeby zobaczył co tam się dzieje, a tak to usg mam mieć dopiero za tydzień :/ także nie wiem co myśleć. 3 mam kciuki żeby wszystko było u Ciebie ok i żebyśmy niedługo mogły napisać ze widać już u nas maleństwa :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Od 6 dpt mam co jakiś czas bóle jak przed @ i za każdym razem jak idę do łazienki to boje się czy mi się @nie zaczela ... I tak szukam pocieszenia na forach w nadziei, ze któraś z Was miała taka sytuację jak ja i oczywiście u której zakończyło się ciążą

Tak ja mialam i skonczylo sie ciaza gorzej ze nadal tem bol od czasu do czasu mam czesto wieczorami

Wezmę pod uwagę tą metodę. Tylko muszę jeszcze męża ogarnąć bo boi się no i fundusze podbudować. Mam nadzieję że jeszcze w tym roku spróbujemy
Wiadomo, fundusze tez sa wazne- to sa jak wiemy duze koszty..Ale poczytaj sobie i zapytaj o ta metode, ja szczeze tez nie wiedzialam o niej dopoki pierwsze podejscie do InVitro nie okazalo sie u nas klapa... wtedy lekarz zasugerowal nam wlasnie ICSI przy slabych wynikach nasienia meza i to okazalo sie strzalem w dziesiatke;)

Kochana ale jak bedziesz sie leczyc to ten czas szybciej leci. Moze obejdzie sie bez szczepien, wystarcza jakies leki, intralipid.

No mam nadzieje, zobaczymy wizyta u Pasnika juz 19 marca. Ogolnie marzec dla mnie bedzie bardzo intensywny dlatego mysle ze minie szybko a najwazniejsze bede wiedziec co dalej robic!

reklama
Nie przesadza i wierze ze bedzie to dobrym znakiem! Mnie chwile po transferze rozbolał ząb - tak ze musiałam iść do dentysty. Zaraz potem dopadło przeziębienie gigant. I mimo wszystkich plag ciąża była! Inna sprawa ze zakończyła sie dramatycznie tragicznie. Ale bety były do nieba i przez 10 tygodni byłam happy na maksa. I tej udanej części Ci kochana życzę!
Dziękuję bardzo :-) Staram się być dobrej myśli, tylko to oczekiwanie na test bardzo mi się dłuży. Wyjątkowo teraz czas wolno mi mija. Współczuję z powodu utraty... I trzymam kciuki na przyszłość...!

Nie przesadza i wierze ze bedzie to dobrym znakiem! Mnie chwile po transferze rozbolał ząb - tak ze musiałam iść do dentysty. Zaraz potem dopadło przeziębienie gigant. I mimo wszystkich plag ciąża była! Inna sprawa ze zakończyła sie dramatycznie tragicznie. Ale bety były do nieba i przez 10 tygodni byłam happy na maksa. I tej udanej części Ci kochana życzę!

Do góry