reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Badaliśmy nasienie męża i jest ok. W moim przypadku była to wina komórek, mam już 42 lata i AMH na poziomie 0.29. Jak widzisz mega słabe. Teraz jestem w ciąży z KD, udało się za pierwszym razem, a plemniki sobie doskonale poradziły
moje AMH 1.96 i mam 38 lat. mialam 7 komorek z czego 5 dojrzałych. dziwi mnie ze żadną się nie zaplodnila...

reklama
Hej, my dziś po ostatniej wizycie przed punkcją. Troszkę jestem podłamana bo na stymulację „zadziałał” tylko prawy jajnik i jest tylko 5 pęcherzyków [emoji17][emoji17][emoji17]mam już trochę czarnych myśli typu ile z tego się teraz zapłodni [emoji17]ehhh... u mnie zawsze pod górkę... [emoji17]powinnam się już do tego przyzwyczaić [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To ja chyba jestem krok za Toba. Tzn. tak podejrzewam,bo moja pani dr za duzo nie mowi. Dzis miałam pierwszy monitoring i tylko uslyszalam tyle,ze wszystko bardzo ładnie. Ale zadnych szczegolow nie uslyszalam. Kolejne usg w poniedziałek. Czy po nim moge sie juz spodziewać punkcji czy wiecej tych podgladow jest?

Hej, my dziś po ostatniej wizycie przed punkcją. Troszkę jestem podłamana bo na stymulację „zadziałał” tylko prawy jajnik i jest tylko 5 pęcherzyków [emoji17][emoji17][emoji17]mam już trochę czarnych myśli typu ile z tego się teraz zapłodni [emoji17]ehhh... u mnie zawsze pod górkę... [emoji17]powinnam się już do tego przyzwyczaić [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czasami i z niewielką ilością dziewczynom udawało się uzyskać ta jedna jedyną... trzeba głęboko wierzyć.. ❤

malena100... u mnie na stymulacje zareagował też tylko jeden jajnik, pobrano 6 zapłodniono 3 przetrwały 2. Mając zamrożony człowiek ma większy komfort psychiczne że ma po co wracać, ale czasami jest i tak. Nie ma się co łamać za wczasu :)
Gotart... wszystko zalezy chyba od tego jak bedzie przebiegała stymulacja jak komórki będą rosły. Na ostatniej wizycie na pewno uslyszysz ile ich jest finalnie :)

To ja chyba jestem krok za Toba. Tzn. tak podejrzewam,bo moja pani dr za duzo nie mowi. Dzis miałam pierwszy monitoring i tylko uslyszalam tyle,ze wszystko bardzo ładnie. Ale zadnych szczegolow nie uslyszalam. Kolejne usg w poniedziałek. Czy po nim moge sie juz spodziewać punkcji czy wiecej tych podgladow jest?

Zaczęłam wizyty od 6 dc (5 dzień stymulacji), potem była wizyta w 8 dc i dziś 10 dc. Jutro wieczorem ovitrele i poniedziałek punkcja. Estradiol z dziś 2077. Czas pokaże co dalej będzie. Powodzenia [emoji5][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

aRaG, post: 16329045, member: 179289"]Przy kolejnym podejściu zapytaj o aktywację komórek.[/QUOTE
malena100... u mnie na stymulacje zareagował też tylko jeden jajnik, pobrano 6 zapłodniono 3 przetrwały 2. Mając zamrożony człowiek ma większy komfort psychiczne że ma po co wracać, ale czasami jest i tak. Nie ma się co łamać za wczasu :)
Gotart... wszystko zalezy chyba od tego jak bedzie przebiegała stymulacja jak komórki będą rosły. Na ostatniej wizycie na pewno uslyszysz ile ich jest finalnie :)
tak zrobie. na czym to polega?

Zaczęłam wizyty od 6 dc (5 dzień stymulacji), potem była wizyta w 8 dc i dziś 10 dc. Jutro wieczorem ovitrele i poniedziałek punkcja. Estradiol z dziś 2077. Czas pokaże co dalej będzie. Powodzenia [emoji5][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja chyba tez jakos tak mialam wizyty. Takze byc moze w poniedziałek ostatni podglad. Teraz na karcie dopatrzylam sie "jajnik prawy 2x11, jajnik lewy 4x12-11". Nic z tego nie rozumiem...Może wiesz o co chodzi lub ktoras z dziewczyn? Bo to chyba nie o pęcherzyki chodzi...?

reklama
Dziewczyny beta rośnie dzisiejszy wynik 606.2 11 dpt
1519413555-c9e30e5ac514b2ae-aaaaaa.png

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry