moje AMH 1.96 i mam 38 lat. mialam 7 komorek z czego 5 dojrzałych. dziwi mnie ze żadną się nie zaplodnila...Badaliśmy nasienie męża i jest ok. W moim przypadku była to wina komórek, mam już 42 lata i AMH na poziomie 0.29. Jak widzisz mega słabe. Teraz jestem w ciąży z KD, udało się za pierwszym razem, a plemniki sobie doskonale poradziły
reklama
Takie AMH miałam przy pierwszym podejściu, właśnie tym kompletnie nieudanym. Po dwóch próbach spadło do 0.29moje AMH 1.96 i mam 38 lat. mialam 7 komorek z czego 5 dojrzałych. dziwi mnie ze żadną się nie zaplodnila...
Takie AMH miałam przy pierwszym podejściu, właśnie tym kompletnie nieudanym. Po dwóch próbach spadło do 0.29
Przy kolejnym podejściu zapytaj o aktywację komórek.moje AMH 1.96 i mam 38 lat. mialam 7 komorek z czego 5 dojrzałych. dziwi mnie ze żadną się nie zaplodnila...
To ja chyba jestem krok za Toba. Tzn. tak podejrzewam,bo moja pani dr za duzo nie mowi. Dzis miałam pierwszy monitoring i tylko uslyszalam tyle,ze wszystko bardzo ładnie. Ale zadnych szczegolow nie uslyszalam. Kolejne usg w poniedziałek. Czy po nim moge sie juz spodziewać punkcji czy wiecej tych podgladow jest?Hej, my dziś po ostatniej wizycie przed punkcją. Troszkę jestem podłamana bo na stymulację „zadziałał” tylko prawy jajnik i jest tylko 5 pęcherzyków [emoji17][emoji17][emoji17]mam już trochę czarnych myśli typu ile z tego się teraz zapłodni [emoji17]ehhh... u mnie zawsze pod górkę... [emoji17]powinnam się już do tego przyzwyczaić [emoji22]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Never give up
Fanka BB :)
Czasami i z niewielką ilością dziewczynom udawało się uzyskać ta jedna jedyną... trzeba głęboko wierzyć.. ❤Hej, my dziś po ostatniej wizycie przed punkcją. Troszkę jestem podłamana bo na stymulację „zadziałał” tylko prawy jajnik i jest tylko 5 pęcherzyków [emoji17][emoji17][emoji17]mam już trochę czarnych myśli typu ile z tego się teraz zapłodni [emoji17]ehhh... u mnie zawsze pod górkę... [emoji17]powinnam się już do tego przyzwyczaić [emoji22]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
olgaaa1987
Zaangażowana w BB
malena100... u mnie na stymulacje zareagował też tylko jeden jajnik, pobrano 6 zapłodniono 3 przetrwały 2. Mając zamrożony człowiek ma większy komfort psychiczne że ma po co wracać, ale czasami jest i tak. Nie ma się co łamać za wczasu
Gotart... wszystko zalezy chyba od tego jak bedzie przebiegała stymulacja jak komórki będą rosły. Na ostatniej wizycie na pewno uslyszysz ile ich jest finalnie
Gotart... wszystko zalezy chyba od tego jak bedzie przebiegała stymulacja jak komórki będą rosły. Na ostatniej wizycie na pewno uslyszysz ile ich jest finalnie
malena100
Fanka BB :)
To ja chyba jestem krok za Toba. Tzn. tak podejrzewam,bo moja pani dr za duzo nie mowi. Dzis miałam pierwszy monitoring i tylko uslyszalam tyle,ze wszystko bardzo ładnie. Ale zadnych szczegolow nie uslyszalam. Kolejne usg w poniedziałek. Czy po nim moge sie juz spodziewać punkcji czy wiecej tych podgladow jest?
Zaczęłam wizyty od 6 dc (5 dzień stymulacji), potem była wizyta w 8 dc i dziś 10 dc. Jutro wieczorem ovitrele i poniedziałek punkcja. Estradiol z dziś 2077. Czas pokaże co dalej będzie. Powodzenia [emoji5][emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
aRaG, post: 16329045, member: 179289"]Przy kolejnym podejściu zapytaj o aktywację komórek.[/QUOTE
tak zrobie. na czym to polega?malena100... u mnie na stymulacje zareagował też tylko jeden jajnik, pobrano 6 zapłodniono 3 przetrwały 2. Mając zamrożony człowiek ma większy komfort psychiczne że ma po co wracać, ale czasami jest i tak. Nie ma się co łamać za wczasu
To ja chyba tez jakos tak mialam wizyty. Takze byc moze w poniedziałek ostatni podglad. Teraz na karcie dopatrzylam sie "jajnik prawy 2x11, jajnik lewy 4x12-11". Nic z tego nie rozumiem...Może wiesz o co chodzi lub ktoras z dziewczyn? Bo to chyba nie o pęcherzyki chodzi...?Zaczęłam wizyty od 6 dc (5 dzień stymulacji), potem była wizyta w 8 dc i dziś 10 dc. Jutro wieczorem ovitrele i poniedziałek punkcja. Estradiol z dziś 2077. Czas pokaże co dalej będzie. Powodzenia [emoji5][emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: