reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A które to było Wasze podejście tam?
No niestety ale ta ustawa ich trzyma chyba... Żeby się zgodzili to chyba trzeba powyżej 35 lat albo mieć jakieś mega przesłanki zdrowotne (ale u mnie endomenda III stopnia która wpływa na jakość komórek nie była przesłanką więc w sumie nie wiem co poza wiekiem jest)...
2 zarodki mam w brzuchu,więc muszę wierzyć,że one dadzą radę. Ty kiedy betujesz? W poniedziałek? Dobrze pamiętam? Ja mam zrobić betę w piątek,ale chyba spróbuję w środę,może już coś wyjdzie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Niestety tu gdzie dzis bylam fotek nie dają :(. Ale i bez nich uwazam wizyte za udaną. Maleństwo pięknie rośnie (ja za to w ogóle, nawet grama nie przytyłam, ale narazie nie jest to problemem, dzidzia korzysta z moich zapasów :). Naprawdę każdej z Was z calego serca życzę takich widoków i przezyc.
Cudowne wiadomości! Bardzo się cieszę i pozytywnie zazdraszczam :*

To w ogóle nasze pierwsze podejście. Mogliśmy zapłodnić wszystkie komórki ze względu na bardzo słabe nasienie,ale ograniczyliśmy się do 8śmiu. 2 zarodki mam w brzuchu,więc muszę wierzyć,że one dadzą radę. Ty kiedy betujesz? W poniedziałek? Dobrze pamiętam? Ja mam zrobić betę w piątek,ale chyba spróbuję w środę,może już coś wyjdzie.
Tak ja w poniedziałek. Chyba zwariuję do tego czasu.
Mam nadzieję, że Wasze dwa maluchy dadzą radę i nie będziecie musieli wybierać innej kliniki.

A które to było Wasze podejście tam?
No niestety ale ta ustawa ich trzyma chyba... Żeby się zgodzili to chyba trzeba powyżej 35 lat albo mieć jakieś mega przesłanki zdrowotne (ale u mnie endomenda III stopnia która wpływa na jakość komórek nie była przesłanką więc w sumie nie wiem co poza wiekiem jest)...

U nas przeslanka byla przeszlosc onkologiczna M i wysoki stopien fragmentacji chromatyny na skutek przebytych przez niego chemioterapii

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

probowalas dalej?dlaczego uważasz że to wina komórek a nie ple mnikow?
Badaliśmy nasienie męża i jest ok. W moim przypadku była to wina komórek, mam już 42 lata i AMH na poziomie 0.29. Jak widzisz mega słabe. Teraz jestem w ciąży z KD, udało się za pierwszym razem, a plemniki sobie doskonale poradziły

Tak, ja juz wiem od chyba 15tc. W sumie to juz w 12tc ze zdjecia usg dziewczyny mi tu wywrozyly i jest dziewczynka ;)
Ja tez czesto podsluchuje Mala,
bo cos slabo jeszcze kopie.
Ja liczę że chociaż jedno maleństwo to dziewczynka i że w poniedziałek w końcu się dowiem.
Jeśli nie... No cóż moje chłopaki w pierwszych miesiącach będą nosić różowe ubranka [emoji23] bo mamusia nie mogła się oprzeć i za szybko kupiła.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, my dziś po ostatniej wizycie przed punkcją. Troszkę jestem podłamana bo na stymulację „zadziałał” tylko prawy jajnik i jest tylko 5 pęcherzyków [emoji17][emoji17][emoji17]mam już trochę czarnych myśli typu ile z tego się teraz zapłodni [emoji17]ehhh... u mnie zawsze pod górkę... [emoji17]powinnam się już do tego przyzwyczaić [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry