reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A które to było Wasze podejście tam?
No niestety ale ta ustawa ich trzyma chyba... Żeby się zgodzili to chyba trzeba powyżej 35 lat albo mieć jakieś mega przesłanki zdrowotne (ale u mnie endomenda III stopnia która wpływa na jakość komórek nie była przesłanką więc w sumie nie wiem co poza wiekiem jest)...
2 zarodki mam w brzuchu,więc muszę wierzyć,że one dadzą radę. Ty kiedy betujesz? W poniedziałek? Dobrze pamiętam? Ja mam zrobić betę w piątek,ale chyba spróbuję w środę,może już coś wyjdzie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Niestety tu gdzie dzis bylam fotek nie dają :(. Ale i bez nich uwazam wizyte za udaną. Maleństwo pięknie rośnie (ja za to w ogóle, nawet grama nie przytyłam, ale narazie nie jest to problemem, dzidzia korzysta z moich zapasów :). Naprawdę każdej z Was z calego serca życzę takich widoków i przezyc.
Cudowne wiadomości! Bardzo się cieszę i pozytywnie zazdraszczam :*

To w ogóle nasze pierwsze podejście. Mogliśmy zapłodnić wszystkie komórki ze względu na bardzo słabe nasienie,ale ograniczyliśmy się do 8śmiu. 2 zarodki mam w brzuchu,więc muszę wierzyć,że one dadzą radę. Ty kiedy betujesz? W poniedziałek? Dobrze pamiętam? Ja mam zrobić betę w piątek,ale chyba spróbuję w środę,może już coś wyjdzie.
Tak ja w poniedziałek. Chyba zwariuję do tego czasu.
Mam nadzieję, że Wasze dwa maluchy dadzą radę i nie będziecie musieli wybierać innej kliniki.

A które to było Wasze podejście tam?
No niestety ale ta ustawa ich trzyma chyba... Żeby się zgodzili to chyba trzeba powyżej 35 lat albo mieć jakieś mega przesłanki zdrowotne (ale u mnie endomenda III stopnia która wpływa na jakość komórek nie była przesłanką więc w sumie nie wiem co poza wiekiem jest)...

U nas przeslanka byla przeszlosc onkologiczna M i wysoki stopien fragmentacji chromatyny na skutek przebytych przez niego chemioterapii

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

probowalas dalej?dlaczego uważasz że to wina komórek a nie ple mnikow?
Badaliśmy nasienie męża i jest ok. W moim przypadku była to wina komórek, mam już 42 lata i AMH na poziomie 0.29. Jak widzisz mega słabe. Teraz jestem w ciąży z KD, udało się za pierwszym razem, a plemniki sobie doskonale poradziły

Tak, ja juz wiem od chyba 15tc. W sumie to juz w 12tc ze zdjecia usg dziewczyny mi tu wywrozyly i jest dziewczynka ;)
Ja tez czesto podsluchuje Mala,
bo cos slabo jeszcze kopie.
Ja liczę że chociaż jedno maleństwo to dziewczynka i że w poniedziałek w końcu się dowiem.
Jeśli nie... No cóż moje chłopaki w pierwszych miesiącach będą nosić różowe ubranka [emoji23] bo mamusia nie mogła się oprzeć i za szybko kupiła.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, my dziś po ostatniej wizycie przed punkcją. Troszkę jestem podłamana bo na stymulację „zadziałał” tylko prawy jajnik i jest tylko 5 pęcherzyków [emoji17][emoji17][emoji17]mam już trochę czarnych myśli typu ile z tego się teraz zapłodni [emoji17]ehhh... u mnie zawsze pod górkę... [emoji17]powinnam się już do tego przyzwyczaić [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry