reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Gotart powiem Ci, że nie mam pojęcia [emoji15]przynajmniej masz o dwóch jajnikach. U mnie ten lewy już chyba jest na etapie wygasania czy jak... pamietam jak Ok 7 lat temu miałam na nim cystę, dość dużą bo trafiłam do szpitala z podejrzeniem wyrostka-tak promieniował i chyba wtedy coś niedobrego się z nim zadziało, że teraz już nie współpracuje ze mną

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny beta rośnie dzisiejszy wynik 606.2 11 dpt
1519413555-c9e30e5ac514b2ae-aaaaaa.png

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli można już zacząć się cieszyć i czekać na wizytę serduszkowa :):D

Zaczęłam wizyty od 6 dc (5 dzień stymulacji), potem była wizyta w 8 dc i dziś 10 dc. Jutro wieczorem ovitrele i poniedziałek punkcja. Estradiol z dziś 2077. Czas pokaże co dalej będzie. Powodzenia [emoji5][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki piękny estradiol u mnie zawsze po 315:(bardzo kiepski.... czyli mimo że mam np 4 komórki to tylko jedna jest dobra....

Gotart... jajnik prawy - 2 komórki 11 mm tu rozmiar, jajnik lewy 4 komórki w rozmiarze 11-12mm. Do punkcji bierze się takie chyba koło 20 mm. 6 komórek to nie dużo ale sporo dziewczyn tyle ich ma nawet po stymulacji :)
Komórki to chyba zle słowo to pęcherzyki w których moga być komórki :)

To ja chyba jestem krok za Toba. Tzn. tak podejrzewam,bo moja pani dr za duzo nie mowi. Dzis miałam pierwszy monitoring i tylko uslyszalam tyle,ze wszystko bardzo ładnie. Ale zadnych szczegolow nie uslyszalam. Kolejne usg w poniedziałek. Czy po nim moge sie juz spodziewać punkcji czy wiecej tych podgladow jest?
Ja miałam 4 monity, wszystko zależy jak jajka będę rosły :)

reklama
Zaczęłam wizyty od 6 dc (5 dzień stymulacji), potem była wizyta w 8 dc i dziś 10 dc. Jutro wieczorem ovitrele i poniedziałek punkcja. Estradiol z dziś 2077. Czas pokaże co dalej będzie. Powodzenia [emoji5][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Malena, jak na 5 pęcherzyków to masz bardzo ładny estradiol, zapowiadaja się albo super komórki albo większa ich ilość, nie wszystkie można zobaczyć na usg, czasem jakiś się chowa z tyłu. Bądź dobrej myśli :)

Do góry