reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mój Bejbik to prawdopodobnie chłopiec :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Ma już 5,25cm :biggrin2: i z 11+2 wskoczył w 12tc :biggrin2:
Będzie energiczny bo wierzgał jak szalony :biggrin2:
No i dziś usłyszeliśmy jak bije mu serduszko ❤ :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Normalnie aż się poryczałam :-D
Zobacz załącznik 840223
Dziewczyny walczcie bo warto :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Gratulacje :). Piękne wiadomości. Tak, takie wiadomości potwierdzają, że ta walka jest trudna, ale jej efekt wynagradza wszystkie cierpienia.

ps. Chłopcy są fajni :)

reklama
dziewczyny mam pytanie. czy slyszalyscie aby przy ICSI nie doszło do zapłodnienia żadnej komórki? nie chodzi mi o to że zarodki przestały się rozwijać tylko generalnie plemnik nie połączył się z komórką jajową i nie doszło do zapłodnienia. ktoś coś w tym temacie?proszę o pomoc
Tysiak czy tobie zdarzyła się taka sytuacja?

Margit2018próbie 5: 16328421 pisze:
Tysiak czy tobie zdarzyła się taka sytuacja?
tak. po pierwszej probie 5 lat temu wszystko było ok i mam córeczkę a teraz z 5 komórek jajowych nie doszło do zapłodnienia ZADNEJ. dla mnie to trochę dziwne i nie wiem co mam o tym myśleć

@olgaaa1987 dobrze Ci @Kurcia napisała , ja to samo pisałam kilka postów wcześniej.. ja robiłam ten test z porannego moczu 8dpt.. A na drugi dzień zrobiłam w 9dpt wieczorem okolo 18i byla druga krecha :) bladzioch ale był ! Dziś dopiero Ci się zaczyna produkcja bety ;)
Jak masz mocne nerwy siknij jutro wieczorem albo dla pewności większej w niedzielę ;)

reklama
Do góry