reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hmm.. kochana ja czułam się meeeega okresowo i byłam pewna , że dupa z tego ;) tylko że jednej nocy pamiętam jak mnie kręgosłup bolał że leżeć nie mogłam nawet więc myślę , że wtedy moja dziecinka się wgryzala :) ale dziewczyny też tu nie miały zaaaadnych kompletnie objawow i już są mamusiami albo mają dzidzie jeszcze w brzuszku :)
Ja ostatnio jak miałam podawane dwie blaski i jak się okazało była to ciąża biochemiczna to od razu po czterech dniach odbijało mi się wszystkim co bym nie zjadła lub wypiła... jednak długo to nie trwało....
tym razem nie czuję nic... ale tłumaczę sobie, że teraz moja kruszynka rozwija się prawidłowo i w odpowiednim tempie i dlatego na razie mamusi nie daje znać o sobie... :p

reklama
Ja ostatnio jak miałam podawane dwie blaski i jak się okazało była to ciąża biochemiczna to od razu po czterech dniach odbijało mi się wszystkim co bym nie zjadła lub wypiła... jednak długo to nie trwało....
tym razem nie czuję nic... ale tłumaczę sobie, że teraz moja kruszynka rozwija się prawidłowo i w odpowiednim tempie i dlatego na razie mamusi nie daje znać o sobie... :p
I proszę tak trzymać ! :)
Ja pamiętam też moja pierwsza procedurę to tak się wsluchiwalam w swój organizm że masakra.. nie robiłam nic.. traktowalam sama siebie jak jajko :D nie powiodło się z moja blastka niestety...
Przy drugiej podeszłam do tego jakbym w ogóle nie podchodziła :laugh2: nie to oczywiście, że sobie olalam ale żyłam tak jak żyłam wcześniej tyle, że zwolnienie miałam z pracy :)
3mam kciuki będzie dobrze!! ✊

dziewczyny mam pytanie. czy slyszalyscie aby przy ICSI nie doszło do zapłodnienia żadnej komórki? nie chodzi mi o to że zarodki przestały się rozwijać tylko generalnie plemnik nie połączył się z komórką jajową i nie doszło do zapłodnienia. ktoś coś w tym temacie?proszę o pomoc
Moze IMSI potrzebne?

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

I proszę tak trzymać ! :)
Ja pamiętam też moja pierwsza procedurę to tak się wsluchiwalam w swój organizm że masakra.. nie robiłam nic.. traktowalam sama siebie jak jajko :D nie powiodło się z moja blastka niestety...
Przy drugiej podeszłam do tego jakbym w ogóle nie podchodziła :laugh2: nie to oczywiście, że sobie olalam ale żyłam tak jak żyłam wcześniej tyle, że zwolnienie miałam z pracy :)
3mam kciuki będzie dobrze!! [emoji110]
Ja z kolei za pierwszym razem starałam się funkcjonować normalnie aczkolwiek ciut spokojniej, chodziłam do pracy itd. no i się nie udało. Za drugim razem przelezalam cały tydzień i się udało [emoji5]️ Chyba jest tak, że poprostu co ma być to będzie

Dziewczyny powiedzcie mi jaki wynik prolaktyny jest już zły? Moja siostra robiła dzisiaj wyniki i górna granica jest do 23 a ona ma 23,600. Powinna iść z tym do lekarza? Musi zrobić ta po tabletce?

Dziewczyny powiedzcie mi jaki wynik prolaktyny jest już zły? Moja siostra robiła dzisiaj wyniki i górna granica jest do 23 a ona ma 23,600. Powinna iść z tym do lekarza? Musi zrobić ta po tabletce?
Chyba bym powtorzyla.
Prolaktyna to kaprysny hormon.
Trzeba 24h wczesniej przed pobraniem sie nie stresowac, nie meczyc, nie wspolzyc, wyspac itp itd
Tuz przed pobraniem trzeba z 15 minut posiedziec.

reklama
Mój Bejbik to prawdopodobnie chłopiec :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Ma już 5,25cm :biggrin2: i z 11+2 wskoczył w 12tc :biggrin2:
Będzie energiczny bo wierzgał jak szalony :biggrin2:
No i dziś usłyszeliśmy jak bije mu serduszko ❤ :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Normalnie aż się poryczałam :-D
Bejbik.jpg
Dziewczyny walczcie bo warto :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Załączniki

• Bejbik.jpg
    Bejbik.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 202