reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A tu nam kciukiem pokazał, że ma się ok:-D:-D:-D
Bejbik 2.jpg

Załączniki

• Bejbik 2.jpg
    Bejbik 2.jpg
    273,6 KB · Wyświetleń: 126
dziewczyny mam pytanie. czy slyszalyscie aby przy ICSI nie doszło do zapłodnienia żadnej komórki? nie chodzi mi o to że zarodki przestały się rozwijać tylko generalnie plemnik nie połączył się z komórką jajową i nie doszło do zapłodnienia. ktoś coś w tym temacie?proszę o pomoc
U mnie tak było, niestety komórki są słabe. Przy drugim podejściu moje komórki były czymś aktywowane i zapłodniły się 3 z 6. Wszystkie miały dużą fragmentację. W 3 robie podali mi "najlepszy" i niestety nie udało się.

U mnie tak było, niestety komórki są słabe. Przy drugim podejściu moje komórki były czymś aktywowane i zapłodniły się 3 z 6. Wszystkie miały dużą fragmentację. W 3 robie podali mi "najlepszy" i niestety nie udało się.
probowalas dalej?dlaczego uważasz że to wina komórek a nie ple mnikow?

Mój Bejbik to prawdopodobnie chłopiec :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Ma już 5,25cm :biggrin2: i z 11+2 wskoczył w 12tc :biggrin2:
Będzie energiczny bo wierzgał jak szalony :biggrin2:
No i dziś usłyszeliśmy jak bije mu serduszko ❤ :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Normalnie aż się poryczałam :-D
Zobacz załącznik 840223
Dziewczyny walczcie bo warto :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Piękny!!! :-*
Walczymy i próbujemy do Was dołączyć ❤❤❤❤❤❤❤

już doOTE="Tysiak, post: 16328319, member: 179082"]probowalas dalej?dlaczego uważasz że to wina komórek a nie ple mnikow?[/QUOTE]
juz doczytałam że miałaś Kd. I miałaś niskie amh. ja mam amh 1.96 więc jak na 38 lat to normalna wartość. jeśli możesz to napisz w jakim wieku jesteś.

reklama
Do góry