Proszę o kciuki dziś wizyta o 18 usg drugiego trymestru.Wiadomo jak przed każdym podglądanie nerwy są.
reklama
Witam. Poczytuje Was kobietki od listopada , ale dzis dopiero zebrałam się aby coś napisać. Staraczka od 4 lat - i u mnie i u m@łżowiny mej wszystko ok - my taka para co ona może i on może , a razem im nie trybi . 16.02.2018 transfer 1 trzydniowego zarodka
(stefana) z 6 ostał się tylko stefan. I teraz czekanie, ale optymizmu u mnie zero. Jak radzicie sobie do testowania bety psychicznie ?
Witaj Agniecha. Ja polecam puzzle...naprawdę super odciągają uwagę
Niestety im bliżej bety tym większy stres, ale trzeba być dobrej myśli. Kciuki zaciśnięte za Stefcia☺. Kiedy betujesz?
Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś z Was brała po transferze Metypred? Zaczęłam brać dzień po punkcji po 1 tabletce i do wczoraj byłam przekonana,że mam brać nadal. Ale teraz mam wątpliwości,bo w sumie to steryd.
Ja brałam i to dość długo,chyba do 7tc.Takze bierz i zapytaj lekarza.Poza tym pamiętaj,ze z każdego sterydu schodzi się stopniowo,nie nagle.
Never give up
chyba każda z nas ma z tym problem... ja robie wszystko aby o tym nie myśleć i funkcjonuje normalnie. W sensie w niczym się nie ograniczam jeśli chodzi o obowiązki i w pracy i w domu.Witam. Poczytuje Was kobietki od listopada , ale dzis dopiero zebrałam się aby coś napisać. Staraczka od 4 lat - i u mnie i u m@łżowiny mej wszystko ok - my taka para co ona może i on może , a razem im nie trybi . 16.02.2018 transfer 1 trzydniowego zarodka
(stefana) z 6 ostał się tylko stefan. I teraz czekanie, ale optymizmu u mnie zero. Jak radzicie sobie do testowania bety psychicznie ?
Jeszczeniematka
Dziewczynki ! Czemu nie chcecie widniec w kalendarzu ? Wylapuje wasze wizyty między wierszami , robie sobie screeny ale czasem ciężko A kalendarz pustoszeje....
No to ja mogę wskoczyć-26.02 [emoji4] wizyta 12tc
tamiza
Ja do drugiej stymulacji nie robiłam ponownie AMH. Cały czas bazuje na ponad rocznym a leki miałam normalnie refundowaneMi lekarz mówił że aby była refundacja na leki to muszę mieć ważne badanie amh które po pół roku przepada
Też mam PCOS i dwa razy szłam krótkim protokołem efekt był super za pierwszym razem pobrano 18 z czego 9 dojrzałych a z drugiej 16 z których 6 zdolnych do zapłodnieniaJa mam PCOS a idę krótkim protokołem. Co z tego wyjdzie okaże się Ok 10 marca
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Głowa do góry będziesz miała jajek jak na Wielkanoc
To prisze o wpisanie 28.02 podgladanie maluszkaDziewczynki ! Czemu nie chcecie widniec w kalendarzu ? Wylapuje wasze wizyty między wierszami , robie sobie screeny ale czasem ciężko A kalendarz pustoszeje....
Margit2018
Witaj Agniecha, każdy świruje, napięcie osiąga makabryczne rozmiary , trudno nabrać dystansu ale to tylko kilka dni.... napisz cos o sobie gdzie się leczysz itp.Witam. Poczytuje Was kobietki od listopada , ale dzis dopiero zebrałam się aby coś napisać. Staraczka od 4 lat - i u mnie i u m@łżowiny mej wszystko ok - my taka para co ona może i on może , a razem im nie trybi . 16.02.2018 transfer 1 trzydniowego zarodka
reklama
Oczekiwanie2017
Witam. Poczytuje Was kobietki od listopada , ale dzis dopiero zebrałam się aby coś napisać. Staraczka od 4 lat - i u mnie i u m@łżowiny mej wszystko ok - my taka para co ona może i on może , a razem im nie trybi . 16.02.2018 transfer 1 trzydniowego zarodka
Trzymam kciuki,żeby Stefan został z Wami. Mamy tu na forum dziewczyny, które miały tylko jeden zarodek (często też 3dniowy) i są w ciąży.
Co do czasu oczekiwania do bety to trudno coś poradzić, bo myśli i tak co jakiś czas biegną do tego co dzieje się w naszym brzuszku. Jednym pomaga praca, innym relanium i sen, innym ksiazka, film, itp.
Podziel się: