mmileczkaa
Zaciekawiona BB
Dziękuję dziewczyny Trochę mnie uspokoiłyscie to czekam cierpliwie na jutro na wynik bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo za wyczerpującą odpowiedz bardzo mi pomoglyscie...Co do boli glowy problemow z pamiecia koncentracja to dobrze jeszcze.zabadac poziom vit. D3. Ew ja suplementowac bo cierpimy na niedobory w naszym klimacie. Wiekszosc Lekarzy przyjmuje zas normy poziomow tej vit zbyt niskie. Napieciowe bole glowy , przy niskim cisnieniu to pare lat temu nie bylo prawie dnia zebym nie brala ibupromu caly czas mialam bole glowy . Trafilam do fizjoterapeuty , ktory po zbadaniu mnie i wywiadzie z bolami glowy zrobil mi terapie czaszkowo cos tam. Mialam masakryczne napiecia przyczepow miesni w ok. Potylicy. Terapia zajela pare spotkan ktore zawsze konczylo sie kaluza lez pod stolem tak mnie bolalo. Z kazda terapia bylo coraz lepiej i mnoej boli . Teraz nie pamietam i nie chce pamietac tego okresu i tych lat z bolami glowy niewiadomego pochodzenia.tomografie mialam trzy razy robiona z racji wypadkow przy pracy i upadku z konia i nic nie wychodzilo. Teraz w wiekszosci przypadkow jak zaczyna mnie cos bolec gdziekolwiek ide najpierw do osteopaty lub fizjoterapeuty .
Co do krwi badan to to co wyzej dziewczyny pisza plus ew mutacje genow mthfr ktore wplywaja na poziom roznych tez witamin i ich wchlanianie jak rowniez na krzepliwosc.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Proszę o kciuki dziś wizyta o 18 usg drugiego trymestru.Wiadomo jak przed każdym podglądanie nerwy są.
Ja steryd bralam do ok 10tcDziewczyny czy któraś z Was brała po transferze Metypred? Zaczęłam brać dzień po punkcji po 1 tabletce i do wczoraj byłam przekonana,że mam brać nadal. Ale teraz mam wątpliwości,bo w sumie to steryd.
Aha o widzisz jak to dobrze mądrych ludzi się zapytaćdziekujeMój pojechał bo zlecił mu dodatkowe badania do szczpienia. Ale myślę że na pierwszej wizycie nie jest to konieczne. Koniecznie dowiedz się jaka grupę krwi ma mąż bo pytal nas o to. Do szczpienia jest potrzebny bo z jego krwi Ci ja robię.
Tez jestem ciekawaHej dziewczyny.
Jutro mam wizyte u Pasnika... Czy badania ktore on zleca do wykonania trzeba robic na czczo ? Mam dopiero na 13:00 i nie wiem czy wytrzymam bez jedzenia ale z drugiej strony wolalabym zrobic badania od razu, zeby potem nie musiec szukac placowki ktora robi takie badania. Ile mniej wiecej Was kosztowala wizyta z badaniami ? Bo nie wiem na co sie przygotowac
Hej kochana przepisz mi wizyte z 7 marca na 2 marca ;-)Dziewczynki ! Czemu nie chcecie widniec w kalendarzu ? Wylapuje wasze wizyty między wierszami , robie sobie screeny ale czasem ciężko A kalendarz pustoszeje....