@malena100 mnie też przeziębienie dopadło przed punkcja i trzymało nawet sporo po transferze I się udało myślałam też tak, że organizm walczy z chorobą A nie z zarodkiem i się udało
reklama
@PaulinkaP nie jesteś sama tak młoda
Ja też mam 24 lata i uważam że jestem szczęściarą że tak wcześnie się dowiedziałam o tym ze potrzebuje pomocy przy zejściu w ciąŻę
Patrz na to w ten sposób ze jesteśmy młode silne i jeszcze wiele możliwości przed nami , że medycyna gna jak szalona
Głowa do góry
Każda z nas ma lepsze i gorsze dni
Ja też mam 24 lata i uważam że jestem szczęściarą że tak wcześnie się dowiedziałam o tym ze potrzebuje pomocy przy zejściu w ciąŻę
Patrz na to w ten sposób ze jesteśmy młode silne i jeszcze wiele możliwości przed nami , że medycyna gna jak szalona
Głowa do góry
Każda z nas ma lepsze i gorsze dni
malena100
Fanka BB :)
@malena100 mnie też przeziębienie dopadło przed punkcja i trzymało nawet sporo po transferze I się udało myślałam też tak, że organizm walczy z chorobą A nie z zarodkiem i się udało
Oby u mnie było tak samo i wszystko dobrze się skończyło [emoji5][emoji1307][emoji1307]dziękuje za słowa otuchy [emoji1317][emoji11]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkowniczka v
Gość
Dziewczyny czy któraś z Was brała po transferze Metypred? Zaczęłam brać dzień po punkcji po 1 tabletce i do wczoraj byłam przekonana,że mam brać nadal. Ale teraz mam wątpliwości,bo w sumie to steryd.
Nie ma za co, trzymam kciuki [emoji4]Za to właśnie uwielbiam to forum. Za te słowa otuchy Dziękuję Ci bardzo
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
No 24 teraz będzie 25 A o ciążę staramy się od koło 3 latTo Ty taka młoda ?? Boże zazdroszczę...ja w kwietniu 30
Byłam u lekarza i to tylko przeziębienie całe szczęście że nie oskrzela mam badać ciśnienie bo od tego może mnie boleć e w klatce wizyta przełożona z 12:40 na 17;30 .bo lekarz jakaś operację ma dzwonil i przepraszał ale nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie jedziemy do teściów na obiad Hehe; )Powiem Ci, że tez mnie coś bierze, a w poniedziałek mam mieć punkcję u mnie co miesiąc było coś... zaczęliśmy w listopadzie, a dopiero początek marca punkcja i nagle dopada mnie przeziębienie[emoji35]jestem mega wkur...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny czy któraś z Was brała po transferze Metypred? Zaczęłam brać dzień po punkcji po 1 tabletce i do wczoraj byłam przekonana,że mam brać nadal. Ale teraz mam wątpliwości,bo w sumie to steryd.
Wiele dziewczyn bierze steryd choć pod różnymi nazwami. Ja nadal biorę encorton a jestem w 11tc.
U
użytkowniczka v
Gość
Dziękuję. Wczoraj w tych wszystkich emocjach nie byłam pewna czy dobrze zrozumiałam i zaczęłam oczywiście panikować. Dostaliśmy info z kliniki, nie przetrwał ten ostatni zarodek. W razie niepowodzenia zaczynamy od początku wszystko.Wiele dziewczyn bierze steryd choć pod różnymi nazwami. Ja nadal biorę encorton a jestem w 11tc.
reklama
Kochana to tylko przeziębienie tak lekarz powiedział oskrzela czyste tylko ten katar tak mnie męczy że głowa mala i od niego boli głowa gardło nie boli jak narazie mam stosować domowe sposoby i powiedział ze przejdzie do tyg Mąż się śmiał ze to trzeba pedzelkowanie gardła zrobić wtedy wszystko odpuści hehe dzisiaj juz nawet humor niezły mam wizyta przełożona z 12:40 na 17:30 bo operacja jakaś mu wypadła więc spadamy do teściów na obiadek A jak u Ciebie kochana na którą wizyta jakiś plan juz mazzPaulinka mam nadzieję że to nie ten wirus co ja miałam. Rozłożyło mnie na jakieś 5 dni a kaszel mam do dzisiaj( czyli już jakieś dwa tyg). Gardło nie bolało ale miałam mocny kaszel ( odkrztuszałam ciągle jakąś wydzieline) Dusiło mnie w klatce piersiowej ale dwóch lekarzy badało mnie osłuchowo i oskrzela czyste. Głowa bolała strasznie, zatoki tak zatkane że oczu nie mogłam otworzyć bo tak bolały... Mój mąż miał to samo tylko on miał gorączke a ja nie. Trzymam kciuki żeby to do transferu minęło. Często jak jest tak pod górkę to kończy się powodzeniem
Podziel się: