Ja mialam bole od 6dpt caly czas jak na okres i sie udalo to pozytywny aspekt - negarywny ze boli mnie nadalWitam wszystkie kobietki na forum. Piszę bo potrzebuję wsparcia. Jestem juz tydzień po transferze 5dniowego mrozaczka. Do dzis nic nie czuje oprócz bóli miesiaczkowych. Myślę że się nie udało bo przy swiezaku miałam tak samo. Testuję w sobotę i nie wiem jak do niej wytrzymam. Załamuje sie i płaczę co chwilę. A jak to było u Was? Czy jest nadzieja że przy takich objawach jednak się udało?. Szukam kogoś lub czegoś co potrzymie mnie na duchu do tej soboty.
reklama
misis188
Fanka BB :)
Oj obiawy moga byc rozne. Niektore z nas nic nie czuja i sie udaje, niektore maja objawy okresowe i tez sie udaje. Ja przy biazy biochemicznej nie czulam nic, a teraz miałam bole w pachwinach i delikatne bole takie jak przy okresie. Dodatkowo czasem na dole mnie bolaloWitam wszystkie kobietki na forum. Piszę bo potrzebuję wsparcia. Jestem juz tydzień po transferze 5dniowego mrozaczka. Do dzis nic nie czuje oprócz bóli miesiaczkowych. Myślę że się nie udało bo przy swiezaku miałam tak samo. Testuję w sobotę i nie wiem jak do niej wytrzymam. Załamuje sie i płaczę co chwilę. A jak to było u Was? Czy jest nadzieja że przy takich objawach jednak się udało?. Szukam kogoś lub czegoś co potrzymie mnie na duchu do tej soboty.
dżoasia
U mnie poki co bez.nowosci. jutro wizyta u innego dr w klinice i moze jakis plan...Doszłam do wniosku że zrobię w sobotę bo nie mam jak teraz wyrwać się z roboty.
Powiedz lepiej co u Ciebie?
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Juz pisala wczoraj - picie, popalanie, imprezki itpJeesssu mruch jak się taką naturalną ciążę robi
U mnie to samo było objawy przy nieudanym jak i udanym takie same okresowe.Głowa do góry jeszcze wszystko przed Tobą.Ja testowalam sikancem w 8 dpt może ty też pójdź wcześniej na betę.Witam wszystkie kobietki na forum. Piszę bo potrzebuję wsparcia. Jestem juz tydzień po transferze 5dniowego mrozaczka. Do dzis nic nie czuje oprócz bóli miesiaczkowych. Myślę że się nie udało bo przy swiezaku miałam tak samo. Testuję w sobotę i nie wiem jak do niej wytrzymam. Załamuje sie i płaczę co chwilę. A jak to było u Was? Czy jest nadzieja że przy takich objawach jednak się udało?. Szukam kogoś lub czegoś co potrzymie mnie na duchu do tej soboty.
Ja przy blastce bym szlaDziękuję Wszystkim za porady i wsparcie. Może faktycznie jutro zrobię badanie i albo będę sie cieszyć albo dołować
Bardzo bym chciala ale w promnieniu 40km znalazlam jednego na nfz i termin za 4mce...A czemu nie pójdziesz do tego hematologa na nfz? Nie wiem jakie są kolejki, ale skoro i tak się wachasz czy w ogóle iść, to może warto się już zapisać, a jak przyjdzie termin to może zleci Ci wiecej badań (wtedy już też na nfz).
A do takiej babeczki z polecenia mam prywatna wizyte 21 marca...jutro jakiegos znalazlam ale nie mam opinii na jego temat...
Byłam dziś u kuzynki która swojego synka straciła w 8 miesiącu.Dlugo rozmawiałyśmy i ona w pewnym momencie mówi że chyba lepiej zostać patologia mieć wszystko w dupie nie dbać o siebie i zdrowie wtedy się napewno uda....bo przeważnie tak jest co jest nie sprawiedliweJuz pisala wczoraj - picie, popalanie, imprezki itp
A @Mruch odpuscila wyluzowala się i super niespodzianka. Ja naprawdę wierzę że to wspomoglo choć troszkę
reklama
misis188
W 8 m-cu? O matko maluszek byl chory czy co sie stali?Byłam dziś u kuzynki która swojego synka straciła w 8 miesiącu.Dlugo rozmawiałyśmy i ona w pewnym momencie mówi że chyba lepiej zostać patologia mieć wszystko w dupie nie dbać o siebie i zdrowie wtedy się napewno uda....bo przeważnie tak jest co jest nie sprawiedliwe
A @Mruch odpuscila wyluzowala się i super niespodzianka. Ja naprawdę wierzę że to wspomoglo choć troszkę
Podziel się: