Sol
Fanka BB :)
A u mnie nic ciekawego. Przeprowadzka i malutka nogę złamała. Mamy 2.5 latke unieruchomiona, cała noga w gipsie... więc jesteśmy trochę unieruchomieni też my z pracą i z ostatnią próba transferu z pierwszej procedury. Może marzec a jak nie to już maj będzie musiał być i tak nam tygodnie uciekają.... Kurcze daj no przepis kochana na tego naturalsa, pozycję, czas trwania i wszystkie szczegóły będziemy próbować haha. Żartuję oczywiście i jeszcze raz bardzo bardzo gratulujęJa też jak takie info wcześniej czytałam to zazdrościłam - to zrozumiałe. Ale wiesz mi się wydaje że każda z nas się doczeka w końcu.
Trzymam a przynajmniej staram się trzymać [emoji1] dzidziusia.
Wczoraj ogarnęło mnie wieczorem przerażenie, jak to będzie czy wszystko będzie ok, czy serducho zabije. Wiadomo zaczyna się dopiero. No i najważniejsze jak on zareaguje no i jak zareaguje nasza już prawie 7 letnia córka.
A co u Ciebie kochana słychać. Jakie plany na co czekamy?
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja Cię dobrze pamiętam :* Rekordowa kurka nioska forumowa Kurcze nie słyszałam o czyms takim. Lekarz nie mówił co może być tego przyczyną? Jakie to zagrożenie? Jet opcja, że się wchłoną? Jeśli pisałaś to pewnie zaraz doczytam :*
Ja zawsze miałam dwa pomysły jak przekaże. Albo jak emek wraca to "mam dla Ciebie mały prezencik" i opakowanie jak jakiś zegarek albo coś a tam w środku test.
Albo że jak będę wiedziała że jedzie do domu to na klatkę wyłoże np bucik dziecięcy, Na klamce smoczek, w przedpokoju grzechotka i nagle na stole w kuchni prezencik a tam test albo zdjęcie usg.
Może ktoś wykorzysta jak ja nie miałam jeszcze okazji [emoji16]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom