reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Bałtyk i ja Was serdecznie pozdrawiamy [emoji16]
Czyli „na relaksie” [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1519068717-78cb0fec04b40ff0-aaaaaa.jpeg

Ślicznie wyglądasz @labelladurmiente na "relaksie".

reklama
I właśnie tego się boję przed kolejną procedurą transferami.... wielkiej pustkii i bólu w sercu... Ale powiem Ci kochana ze po przerwie 2miesięcznej nie było dnia a nawet kilku godzin abym o tym nie myślała wszystkim...i wiem jedno trzeba walczyć i w głębi serca mieć nadzieję. Chwilami popłakać a pozniej w gore biust , podnieść głowę i do boju:) słońce musi wkoncu wyjść za chmur :*

Ja jutro wybieram się po witaminki do apteki i zaczynamy powoli suplementacje. Najgorzej ze nie mam kiedy badań zrobić. A przyszłym tygodniu jak mój szef dyrektor ;) wróci to będę musiała się zwolnić z pracy na godzinkę :)
W nuedziele po raz pierwszy od dluggiego czadu wybuchlam płaczem przed m ze nie umiem się z tym wszystkim pogodzić...powiedziałam dosłownie wszystko co mnie boli, i wiecie co? Myslalam ze moj m trochę sie zdenerwuje bo to typ z myśleniem - trzeba żyć dalej- a on bardzo mnie zrozumiał i pomógł, przytulił i obiecał że jeśli bardzo chce to możemy ostatni raz powalczyć. Miło się wygadać i wyzalic, bo stłumiane emocje tylko nas przytłaczają :( :( dlatego rozmawiajmy...ja podejrzewam że te nasze sobotnie kłótnie były właśnie z powodu milczenia na różne tematy, czyli zbiórka niewyjaśnionych sytuacji...
@labelladurmiente odpoczywaj bo należy Ci się , spójrz na swoje zdjęcie i pomysł ze tak wygląda kobieta która zaczyna nowy i szczęśliwy rozdział w życiu :*
@nadziejaprzedewszystkim myślałam dzisiaj o Was, cieszę się ze jest wszystko dobrze u Was:* odpoczywaj grzecznie:* i patrz pod nogi na schodach :D ja w ciąży z synem też parę schodów zaliczyłamale od tamtej pory to chodziłam jak dziecko małe po schodach czyli jedna nozka a potem druga na jeden schodek:p
@Faluś nie lubię tego robić ale aby Cię uspokoić to zrobię... czyli porusze temat mojej siostry. Ciąża naturalna i plamiła bardzo długo i nie wiem czy jeszcze przypadkiem nie ma z tym problemu (a jest w czwartym miesiącu ) więc krwawienia i plemienia po prostu czasem są a nie oznaczają nic złego. Tylko wiadomo trzeba bardziej uważać na siebie a raczej na Was:* i powrocie do pracy zapomnij narazie, naciesz sie ciażą w spokoju :*
@gosia321 te magiczne plasterki na Internecie zamawiałaś?? I po dwa dziennie m stosował? Gratuluję pięknych zarodków ...dochodz do siebie i wracaj po dziaciaczki :*
Ależ się rozpisalam... dobranoc wszystkim :*
Dziekuje ;*
Kochana moj emek nie uzywal plasterkow

Życzę wszystkim pięknego słonecznego dnia! :*
Dziś jak wstałam pierwszy raz poczułam że nadchodzi wiosna... jest pięknie.
Oby wyniki każdej z nas były równie zadowalające a dzien przyniósł same dobre informacje!!! ❤:)

Olka jeśli chodzi o wizytę u dr Ludwina (bo nie wiem, czy dobrze wnioskuję;) ) to wizyta z usg teraz kosztuje 250zł
Dzięki :)
Tak o niego chodzi
Wczoraj zamiast pracować tylko czytalam wiadomości w Internecie .
Ja mam ta przegrode 1,5 cm A z tego co czytałam to właśnie przegrode liczy się jak wgłębienie jest ci najmniej 1,5 czyli jest na.styk....
Narazie spróbuje podejść do kolejnego transferu po tym jak usunęli mi polipy które miałam podczas pierwszego i drugiego transferu.
Teraz musi się udać :)

reklama
Do góry