reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Margit, w sumie lekarz nic mi nie powiedział poza tym, że mam kontrolnie przyjść na usg w czwartek, jak nadal będzie pusto to odstawiamy leki i po @ mam się u niego pojawić celem omówienia dalszego działania. Widzialam, ze tak jak ja nie mial dzisiaj ochoty na rozmowę co robimy dalej...wyszlam oszołomiona i rozgoryczona. Endometrioza podobno ma wpływ na sama implantacje zarodka, nie na jego jakosc. Puste jajka zdarzają się i zdrowym kobietom. Zbieram sily do kolejnej walki...
:(

reklama
Ja za pierwszym razem byłam cierpliwa i czekałam do 10dpt a za drugim razem czułam że coś się dzieje i test zrobiłam już 6dpt a bęte 9dpt. Niestety ja miałam ciążę biochemiczna za drugim razem
Hej:)ja tez jestem nowa, przy pierwszym transferze nie bylo zadnego bólu i objawow u mnie i beta byla 0 natomiast tym razem transfer mialam 7 lutego i odrazu od 2dpt mialam ból jak na @. Beta w 8 dpt wyszla 6,26 tylko jutro sie okaze coz tam sie u mnie dzieje:(bo zrobilam badanie w innym labo i wynik 8,8 w 12 dpt...ale brzunio bolalo jak na @ tym razem...takze trzymam kciuki za Ciebie, bo u mnie to marnie to widze
Hej. Dzięki. Również trzymam kciuki. Ja schizuje jak brzuch mnie boli.

witam was kochane niestety stan Damiego sie nie poprawia a pogarsza z dnia na dzień... dzis stracił swiadomosc ciezko z nim trzymac kontak... nie chce jesc pije wode tylko tabletek tez nie chce.. nie wiem juz co robic...lekarze juz nic nie chca dawac bo zagrozenie życia jest... ahh kochane nie wiem jak to wszystko przeżyje... powoli dostaje do głowy z tego wszystkiego ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Asinka to co piszesz jest bardzo smutne. Wiem, że Dami jest w dobrych Twoich rękach.W miarę możliwości trzymajcie się.

Margit, w sumie lekarz nic mi nie powiedział poza tym, że mam kontrolnie przyjść na usg w czwartek, jak nadal będzie pusto to odstawiamy leki i po @ mam się u niego pojawić celem omówienia dalszego działania. Widzialam, ze tak jak ja nie mial dzisiaj ochoty na rozmowę co robimy dalej...wyszlam oszołomiona i rozgoryczona. Endometrioza podobno ma wpływ na sama implantacje zarodka, nie na jego jakosc. Puste jajka zdarzają się i zdrowym kobietom. Zbieram sily do kolejnej walki...
No i dobrze, w takim razie zbieraj siły, patrz na missy i do przodu

witam was kochane niestety stan Damiego sie nie poprawia a pogarsza z dnia na dzień... dzis stracił swiadomosc ciezko z nim trzymac kontak... nie chce jesc pije wode tylko tabletek tez nie chce.. nie wiem juz co robic...lekarze juz nic nie chca dawac bo zagrozenie życia jest... ahh kochane nie wiem jak to wszystko przeżyje... powoli dostaje do głowy z tego wszystkiego ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asiu trzymajcie sie ucaluj Damiego caly czas sie za was modle :*

reklama
Mi też bardzo przykro tym nardziej, że w głębi ♥ naprawdę czulam, że tym razem będzie ok...jak widać myliłam się:(
I właśnie tego się boję przed kolejną procedurą transferami.... wielkiej pustkii i bólu w sercu... Ale powiem Ci kochana ze po przerwie 2miesięcznej nie było dnia a nawet kilku godzin abym o tym nie myślała wszystkim...i wiem jedno trzeba walczyć i w głębi serca mieć nadzieję. Chwilami popłakać a pozniej w gore biust , podnieść głowę i do boju:) słońce musi wkoncu wyjść za chmur :*

Ja jutro wybieram się po witaminki do apteki i zaczynamy powoli suplementacje. Najgorzej ze nie mam kiedy badań zrobić. A przyszłym tygodniu jak mój szef dyrektor ;) wróci to będę musiała się zwolnić z pracy na godzinkę :)
W nuedziele po raz pierwszy od dluggiego czadu wybuchlam płaczem przed m ze nie umiem się z tym wszystkim pogodzić...powiedziałam dosłownie wszystko co mnie boli, i wiecie co? Myslalam ze moj m trochę sie zdenerwuje bo to typ z myśleniem - trzeba żyć dalej- a on bardzo mnie zrozumiał i pomógł, przytulił i obiecał że jeśli bardzo chce to możemy ostatni raz powalczyć. Miło się wygadać i wyzalic, bo stłumiane emocje tylko nas przytłaczają :( :( dlatego rozmawiajmy...ja podejrzewam że te nasze sobotnie kłótnie były właśnie z powodu milczenia na różne tematy, czyli zbiórka niewyjaśnionych sytuacji...
@labelladurmiente odpoczywaj bo należy Ci się , spójrz na swoje zdjęcie i pomysł ze tak wygląda kobieta która zaczyna nowy i szczęśliwy rozdział w życiu :*
@nadziejaprzedewszystkim myślałam dzisiaj o Was, cieszę się ze jest wszystko dobrze u Was:* odpoczywaj grzecznie:* i patrz pod nogi na schodach :D ja w ciąży z synem też parę schodów zaliczyłamale od tamtej pory to chodziłam jak dziecko małe po schodach czyli jedna nozka a potem druga na jeden schodek:p
@Faluś nie lubię tego robić ale aby Cię uspokoić to zrobię... czyli porusze temat mojej siostry. Ciąża naturalna i plamiła bardzo długo i nie wiem czy jeszcze przypadkiem nie ma z tym problemu (a jest w czwartym miesiącu ) więc krwawienia i plemienia po prostu czasem są a nie oznaczają nic złego. Tylko wiadomo trzeba bardziej uważać na siebie a raczej na Was:* i powrocie do pracy zapomnij narazie, naciesz sie ciażą w spokoju :*
@gosia321 te magiczne plasterki na Internecie zamawiałaś?? I po dwa dziennie m stosował? Gratuluję pięknych zarodków ...dochodz do siebie i wracaj po dziaciaczki :*
Ależ się rozpisalam... dobranoc wszystkim :*

Do góry