Dziś zrobiłam "sikańca" a jutro pójdę na betę.Właśnie! Kiedy sprawdzasz!
Ja też bym chciała być już na etapie testowania, bo chyba umrę do poniedziałku.
reklama
olgaaa1987
Zaangażowana w BB
Miałam transfer 2 3dniowych. Lekarz powiedział że najwcześniej 11-go dnia, najpewniej 14-go więc nie mam cisnienia póki co jak będzie zobaczymy ile wytrzymam
Widzisz co klinika to opinia. Mi mówili, że 3dniowych no to mooożna 10tego, ale tak na 100% to 12tego. Więc chyba nie wytrzymam 12tego. Ostatnio robiłam 10tego i była kicha, powtórzyłam 12tego i też była kicha, więc się cieszę, że nie czekałam dłużej.Miałam transfer 2 3dniowych. Lekarz powiedział że najwcześniej 11-go dnia, najpewniej 14-go więc nie mam cisnienia póki co jak będzie zobaczymy ile wytrzymam
Margit2018
Fanka BB :)
Ogrooooomnie się cieszę, gratuluje mamusiuJEST ! Jak na razie blada ale jest II KRESKA Dziś dopiero 7dpt 5 dniowych blastek.
Blada kreska zwiastuje powodzenie zrob bete i przyrost i mozna sie powoli cieszycJEST ! Jak na razie blada ale jest II KRESKA Dziś dopiero 7dpt 5 dniowych blastek.
hope322
Super, gratulacjeJutro pojadę na betę, ciekawa jestem czy został ze mną jeden czy może dwa dzidziolki
walczaca o szczescie
To dobrze ;-)A nawet nie wiem. Nie byłam jeszcze na usg. Czasem coś zakluje ale ogólnie nie narzekam
MoKa działa
Pozdrów ją
walczaca o szczescie
Ciesz się każdą chwilą tam spędzoną :-)Bałtyk i ja Was serdecznie pozdrawiamy [emoji16]
Czyli „na relaksie” [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No i powiem Ci, że wyglądasz kwitnąco ;-))
walczaca o szczescie
Cudownie :-) Zaciskamy teraz kciuki za betę do nieba!JEST ! Jak na razie blada ale jest II KRESKA Dziś dopiero 7dpt 5 dniowych blastek.
reklama
izabella87
Dziewczynki czy któraś z Was leczy lub leczyła się w invimed we wro u doktora G ? Chciałam zapytać czy w kontakcie mailowym pytalyscie o wszystko bezpośrednio? Mój kontakt jeśli chodzi o wyniki bety jest bardzo rzeczowy doktor pisze ze wynik na dolnej granicy normy leki bez zmian i pisze kiedy znów beta ... czy myślicie ze jest sens pisać do niego jak on to widzi? Jakie mam szanse? Kto zna doktora wie ze on nie wylewa słów nie chce go jakoś nie wiem urazić czy podważyć jego kompetencji, zwyczajnie się martwię, chociaż ufam mu i wiem ze wie co robi
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: