reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam transfer 2 3dniowych. Lekarz powiedział że najwcześniej 11-go dnia, najpewniej 14-go więc nie mam cisnienia póki co jak będzie zobaczymy ile wytrzymam :)

Miałam transfer 2 3dniowych. Lekarz powiedział że najwcześniej 11-go dnia, najpewniej 14-go więc nie mam cisnienia póki co jak będzie zobaczymy ile wytrzymam :)
Widzisz co klinika to opinia. Mi mówili, że 3dniowych no to mooożna 10tego, ale tak na 100% to 12tego. Więc chyba nie wytrzymam 12tego. Ostatnio robiłam 10tego i była kicha, powtórzyłam 12tego i też była kicha, więc się cieszę, że nie czekałam dłużej.

Bałtyk i ja Was serdecznie pozdrawiamy [emoji16]
Czyli „na relaksie” [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1519068717-78cb0fec04b40ff0-aaaaaa.jpeg
Ciesz się każdą chwilą tam spędzoną :-)
No i powiem Ci, że wyglądasz kwitnąco ;-))

reklama
Dziewczynki :) czy któraś z Was leczy lub leczyła się w invimed we wro u doktora G ? Chciałam zapytać czy w kontakcie mailowym pytalyscie o wszystko bezpośrednio? Mój kontakt jeśli chodzi o wyniki bety jest bardzo rzeczowy :) doktor pisze ze wynik na dolnej granicy normy leki bez zmian i pisze kiedy znów beta ... czy myślicie ze jest sens pisać do niego jak on to widzi? Jakie mam szanse? Kto zna doktora wie ze on nie wylewa słów :) nie chce go jakoś nie wiem urazić czy podważyć jego kompetencji, zwyczajnie się martwię, chociaż ufam mu i wiem ze wie co robi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry