Never give up
Fanka BB :)
Jedź i dawaj nam od razu znać.... Super!!!!Jutro pojadę na betę, ciekawa jestem czy został ze mną jeden czy może dwa dzidziolki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedź i dawaj nam od razu znać.... Super!!!!Jutro pojadę na betę, ciekawa jestem czy został ze mną jeden czy może dwa dzidziolki
Gratulacje!!!!Jutro pojadę na betę, ciekawa jestem czy został ze mną jeden czy może dwa dzidziolki
@olgaaa1987 a Ty kiedy sprawdzasz???EwaRaG Gratulacja !!! Może i moje 2 przyniosą mi szczęście. Kciuki są
Właśnie! Kiedy sprawdzasz!EwaRaG Gratulacja !!! Może i moje 2 przyniosą mi szczęście. Kciuki są
Ale to sprawdzasz dopiero 14 dni po transferze??Dziewczyny dopiero 1 marca. Transfer miałam w czwartek, więc czekam cierpliwie. Postanowiłam nie robić sikaczy poczekam na krew
U mnie to samo .... ja pewnie na bete polecę nawet 9dpt... Nie wytrzymałabym chyba do 14sta dnia.Ale to sprawdzasz dopiero 14 dni po transferze??
Ja miałam transfer w piątek - dzień po Tobie. A na pierwszą betę idę 10dpt,a na drugą 12dpt - tak w klinice mówili...
Ja nie polecę 9tego dnia, bo miałam 3 dniowe kropki. Więc dla siebie robię betę 10tego dnia, a dla kliniki już oficjalną 12tego...U mnie to samo .... ja pewnie na bete polecę nawet 9dpt... Nie wytrzymałabym chyba do 14sta dnia.
A @olgaaa1987 ile miałas podanych kropeczek?