Do polowy marca jeszcze strasznie daleko, ale moze organizm zdazy sie doprowadzic do porzadku. Jak ci dadza w tylek na obozie to moze szybciej przyjdzie
ile czasu on trwa? Duzo sie placi? Powiem ci, ze to naprawde ciekawy pomysl
no mam nadzieje, ale moze pojde do lekarza aby mi dal cos na wywolanie @ bo swira dostane. Tylko to plamienie wychodzi tak jakby w terminie @ tylko nie rozumiem dlaczego teraz juz dwa miesiace po poronieniu nie mam normalnego krwawienia.
Co do obozu to jest super opcja, w tamtym roku pojechalam na oboz Chodakowskiej w kwietniu (to byl czas dla mnie po naladowaniu baterii po poronieniu) i bylo bardzo fajnie, oboz byl w Wadowicach, kosztowal 3,500zl za tydzien, byly 3 treningi dziennie (yoga rano, nordic walking w poludnie i trening z Choda albo jej mezem na wieczor). Teraz chyba kosztuje 3,800zl, a miejsca dopiero na czerwiec [emoji848]
Teraz jade na oboz Anki Dziedzic, jest tanszy bo kosztuje 2,199zl i beda dwa treningi dziennie z Ania plus wyklady o makijazu, kosmetykach itp, tez trwa tydzien. Mam nadzieje ze bedzie super, mniej osob bo tylko 20
Licze ze uda mi sie podladowac baterie!!!
Link do: Obozy z Anką Dziedzic! – Zapraszamy na wyjazd!
A wlasnie @dzoasia i dziewczyny z Krakowa moze Wy macie pomysl jak sie dostac z lotniska w Krakowie do hotelu Kocierz Hotel & Spa? Poki co mam taxi z hotelu za 200zl (choc Pan kierowca napisal 250zl) ale mam nadzieje ze 200zl sie uda bo taka oferte dali mi z hotelu.
Jakie sa jeszcze opcje? Dodam ze to jest niedziela, przylatuje o 14!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom