dżoasia
Fanka BB :)
Kochana, mam nadzieje, ze sie nie obrazisz. Ale to takie czysto "organizacyjne".No może za szybko wypowiedziałam się! Nie powinnam pisać jak sama nie do końca wiem! A tak jak wcześniej pisałam każdy przypadek jest inny! Ja tak jak widze te bety rosnąl to wydawało mi się ze to jest mało! Mój błąd ze wogole wypowiedziałam się ,ale właśnie to moja wada ze wale z mostu co mysle! Oj tak czasem sama widze ,ze jestem uszczypliwa ale nie ze względu na zazdrość tylko na ta drogę! Wczoraj dowiedziałam się,ze mojego siostra w ciazy to nawet on odebrał to ze czuje zła energię z mojej strony! Nie wiem od czego to jest ale czasem jestem silna z ta walka ,a czasem poddaje się i nie wierze ,ze się uda!!! Wiem nie powinnam tracić nadziei ale czasem to jest silniejsze ode mnie!!! Ile można podchodzić i ile jeszcze żeby się udało!!
Czy w twoim telefonie istnieje znak interpunckycjy "." ? Prosze cie, nie uzywaj tych wykrzyknikow bo mnie to juz normalnie denerwuje. Mozesz pisac jak kazda, uzywajac wykrzyknikow tylko wtedy kiedy sa naprawde potrzebne? Te twoje posty sa naprawde przytlaczajace.