Dusia_88
Fanka BB :)
Wychodze zaraz do pracy to nie bede az tak rozmyslacWeź sobie :-) jak tak bardzo się stresujesz to pomoże :-) połóż się, zobacz jakiś film lub poczytaj książkę :-) tylko spokojnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wychodze zaraz do pracy to nie bede az tak rozmyslacWeź sobie :-) jak tak bardzo się stresujesz to pomoże :-) połóż się, zobacz jakiś film lub poczytaj książkę :-) tylko spokojnie
Wow. Lecę do tej kliniki jak jeszcze pozostałe zarodki się nie przyjmą.Dzwonili z laboratorium.
CUD nad cuda!
Wszystkie trzy pozostałe zarodki rozwinęły się do blastocysty 4AA.
Albo to jakaś magia albo embryoGen ma nadzwyczajna moc
Dzwonili z laboratorium.
CUD nad cuda!
Ale fajnie!!!Dzwonili z laboratorium.
CUD nad cuda!
Właśnie podoinam się bo ja już zaraz cała aptekę kupię@tamiza super chyba te plastry i dla swojego m zamowie jeśli oczywiście będziemy się starać.
Powiedzcie mi tak 2-3miesuece przed wystarczy brać witaminy i suplementy przed całą procedurą ?? A co dla kobiety polecacie na lepsze jajeczka?
Nie myśl pesymistycznie ... nasze dzieciątka po takiej długiej walce muszą być zdrowe nie ma innego wyjściaZapładnianialismy 20. Wolała bym właśnie nie skakać i nie brac tych najlepszych z najsłabszymi bo czytałam rok temu artykuł gdzie dowodzono ze ten słabszy zarodek może uaktywnić negatywne rzeczy w macicy - selekcje naturalna i wtedy obniża szanse tego lepszego. Poprzednio miałam 5 ładnych blastek z 6 doby więc staram się nie obiecywać sobie za duzo. Beta prawdę powie . Ja najbardziej boje się scenariusza ciaza bliźniacza w tym jeden zarodek zdrowy a drugi chory... dlatego nigdy nie odważyłam się na dwa na raz
Wspaniale [emoji7] [emoji7] [emoji7] teraz bedzie juz tylko dobrze [emoji173] [emoji173] [emoji173]Dzwonili z laboratorium.
CUD nad cuda!