reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@tamiza super ;) chyba te plastry i dla swojego m zamowie jeśli oczywiście będziemy się starać.
Powiedzcie mi tak 2-3miesuece przed wystarczy brać witaminy i suplementy przed całą procedurą ?? A co dla kobiety polecacie na lepsze jajeczka?
Ja dostałam zalecenia żeby brać na jajeczka i pozbycie się wolnych rodników (podobno one oraz sam zarodek ich nie lubią) koenzym Q10, resveratrol, witaminę C oraz E, DHEA a mąż tylko C, E i Q10 oraz cynk i selen na żołnierzyki :-) ja biorę dalej, M do punkcji

Hm.. widzę, że temat zapodalyscie zajebiaszczy :D więc ja jak zaczynałam przygodę z moim mężem wazylam 47kg ❤ później tak sobie szło do góry i doszło do 57 więc przestałam się ważyć.. No i w piątek przed wizytą najpierw byłam u położnej żeby zmierzyła ciśnienie i oczywiście pytanie : ile Pani waży ? Na to ja ,ze już ze 2lata się nie wazylam :D więc ona - no to hop na wagę ;) no to ja hop i cisza... Pani pyta - no i co tam wyskoczyło ?
A ja " proszę wchodzić pojedynczo " :D
Więc dalej nie będę komentowała :D

MIŁEGO DNIA KOCHANE:*
Hihihi:D ja przed ciążą 48kg na blacie...w ciąży doszło 22kg:eek:to były najlżejsze kilogramy:pco wizytę biłam rekordy:Dpo porodzie kp i poleciało...po 4miesiącach znów wieszak:(a taki fajny cyc był;)

Hihihi:D ja przed ciążą 48kg na blacie...w ciąży doszło 22kg:eek:to były najlżejsze kilogramy:pco wizytę biłam rekordy:Dpo porodzie kp i poleciało...po 4miesiącach znów wieszak:(a taki fajny cyc był;)
No ja wyglądam aż za dobrze ... :( zniknął przedziałek między nogami :laugh2: masakra :D
A teraz wrócił taki apetyt, Że nie wiem za co się złapać :baffled::o

reklama
Do góry