misis188
Fanka BB :)
Kochana oni maja jeszcze oddział w czestochowie. Może jednak mimo odleglosci warto sprobowacDaleko strasznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana oni maja jeszcze oddział w czestochowie. Może jednak mimo odleglosci warto sprobowacDaleko strasznie
Do jednych i drugich to mi że daleko męża ciągle nie ma i musiałabym kogoś prosić aby mnie zawiózł a z tym też problemKochana oni maja jeszcze oddział w czestochowie. Może jednak mimo odleglosci warto sprobowac
No to kochana musisz szukac czegos blizej.siebie w razie w. A skad jesteś?Do jednych i drugich to mi że daleko męża ciągle nie ma i musiałabym kogoś prosić aby mnie zawiózł a z tym też problem
Super gratuluję Trzymam kciuki !!!Dzwonili z laboratorium.
CUD nad cuda!
Wszystkie trzy pozostałe zarodki rozwinęły się do blastocysty 4AA.
Albo to jakaś magia albo embryoGen ma nadzwyczajna moc
Ja dostałam zalecenia żeby brać na jajeczka i pozbycie się wolnych rodników (podobno one oraz sam zarodek ich nie lubią) koenzym Q10, resveratrol, witaminę C oraz E, DHEA a mąż tylko C, E i Q10 oraz cynk i selen na żołnierzyki :-) ja biorę dalej, M do punkcji@tamiza super chyba te plastry i dla swojego m zamowie jeśli oczywiście będziemy się starać.
Powiedzcie mi tak 2-3miesuece przed wystarczy brać witaminy i suplementy przed całą procedurą ?? A co dla kobiety polecacie na lepsze jajeczka?
Hihihi ja przed ciążą 48kg na blacie...w ciąży doszło 22kgto były najlżejsze kilogramyco wizytę biłam rekordypo porodzie kp i poleciało...po 4miesiącach znów wieszaka taki fajny cyc byłHm.. widzę, że temat zapodalyscie zajebiaszczy więc ja jak zaczynałam przygodę z moim mężem wazylam 47kg ❤ później tak sobie szło do góry i doszło do 57 więc przestałam się ważyć.. No i w piątek przed wizytą najpierw byłam u położnej żeby zmierzyła ciśnienie i oczywiście pytanie : ile Pani waży ? Na to ja ,ze już ze 2lata się nie wazylam więc ona - no to hop na wagę no to ja hop i cisza... Pani pyta - no i co tam wyskoczyło ?
A ja " proszę wchodzić pojedynczo "
Więc dalej nie będę komentowała
MIŁEGO DNIA KOCHANE:*
Super!będą pięknie dzidzie!to bedziesz musiała koni dokupićDzwonili z laboratorium.
CUD nad cuda!
Wszystkie trzy pozostałe zarodki rozwinęły się do blastocysty 4AA.
Albo to jakaś magia albo embryoGen ma nadzwyczajna moc
U mnie już jest w razie w...nie mamy sniezynek jestem z okolic Lublina, tzn 100km do Lublina a do Warszawy 180 kmNo to kochana musisz szukac czegos blizej.siebie w razie w. A skad jesteś?
No ja wyglądam aż za dobrze ... zniknął przedziałek między nogami masakraHihihi ja przed ciążą 48kg na blacie...w ciąży doszło 22kgto były najlżejsze kilogramyco wizytę biłam rekordypo porodzie kp i poleciało...po 4miesiącach znów wieszaka taki fajny cyc był
A skąd dokładnie jesteś ? A nad jakimi klinikami myślałaś w Warszawie ?U mnie już jest w razie w...nie mamy sniezynek jestem z okolic Lublina, tzn 100km do Lublina a do Warszawy 180 km