reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jestem po niedoszłym transferze. Zarodek nie przeżył :(
Chciałbym się spytać czy może któraś z Was nie potrzebuje Lutinusa i luteiny pod język? Mam też encorton. Wszystko sprzedam w rozsądnej cenie. Zakupy świeże a może komuś się przyda. Dzięki.

nie denerwuj się, nie ma sensu :-) ja do dziś, mimo 7t2d ciąży nie mam ŻADNYCH objawów :-) gdyby nie to, że nie mam okresu i wiem że miałam transfer to bym nie przypuszczała, że jestem w ciąży :-D
Zawsze to jakies pocieszenie :)
Moge sobie wziac relanium na tym etapie czy nie bardzo? (7dpt)
Miewam ataki padaczki i dzis chyba z tego stresu robią mi sie takie aury, no i mysle nad relanium

W zeszłym miesiącu bralam estrofem od 23 dc,ale po jakims tygodniu odstawilam,gdy wyszly mi zle wyniki. W środę mam wizyte i mam nadzieję,ze juz bede szykowala sie do stymulacji. Tylko,ze dzis mam.23 dc i nie wiem czy sama sie porzadzic i brac estrofen czy czekac do wizyty? Jak radzicie?
Dziewczyny podpowiedzcie co robic?! Bo juz ewentualnie powinnam zaczac brac tabletki...

Zawsze to jakies pocieszenie :)
Moge sobie wziac relanium na tym etapie czy nie bardzo? (7dpt)
Miewam ataki padaczki i dzis chyba z tego stresu robią mi sie takie aury, no i mysle nad relanium
Weź sobie :-) jak tak bardzo się stresujesz to pomoże :-) połóż się, zobacz jakiś film lub poczytaj książkę :-) tylko spokojnie

reklama
Ja leczylam się u Dr Iwony Szymusik i u niej teraz prowadzę ciążę :) I @Oczekiwanie2017 też :D

Dziewczyny dziś nie wstawiam kalendarza bo dopiero od jutra mamy zapisane wizyty ( chyba że coś mnie ominęło ? ) kalendarz powoli zanika więc piszcie jak trzeba kogoś zapisać do kalendarza! :)
To ja poprosze o wpisanie na 13.02 wizyta serduszkowa :)

Do góry