Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
19 dnia licząc od pierwszego dnia okresu tak ?
Tak, 19 dnia licząc od pierwszego dnia okresu .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
19 dnia licząc od pierwszego dnia okresu tak ?
mi wychodzi pazdziernik. a na usg nie masz twrminu ? powinno byc obejrzyj zdjecie dokladnie@shaggy hihi nie pytałam Musze sobie wszystko na kartce napisać. Za tydzień bede wiedziala ale popmoich obliczeniach wychodzi połowa września. A u ciebie
Biore cleksan acart i mama dha to było na naturalnym cykluJakie miałaś leki po transferze? Okres powinien być po odstawieniu leków a nie w trakcie brania...tak mi lekarz mówił.
Dziewczyny,
Najpierw muszę usprawiedliwić swoją irracjonalność nim przejdę do meritum. Otóż nie mam jak jutro iść na betę. Wróciłam do domu po pracy i pomyślałam a co mi tam machnę test. Nie miałam czasu siedzieć 5 minut z bobo testem, nie pokazał od razu krechy, to znaczy lipa i poleciałam do mamy.
Wróciłam i popatrzyłam na ten test a tam druga krecha. Jasna ale jest. Szok. Wiem, że testy po kilku godzinach są nic nie warte ale jeszcze mi się w życiu nie zdarzyło, żeby wyszedł pozytyw, gdy nie było ciąży, choćbym wywiercała oczami tę drugą kreskę, nawet po kilku godzinach. Może coś ruszyło. dzisiaj 5 dpt.
Oby to była faktycznie beta.
Haha o wlasnieWitajcie wtrace się do tematu. Ja też brałam to na początku ciazy, lekarz powiedział że to jak witaminy dla maleństwa. Ja brałam tego pół dawki dziennie.
Na naturalmym to jednak chyba może być@...ale to może dziewczyny wiedzą co i jak..bo ja na sztucznym za każdym razem podchodzę...duzo masz tej krwi?może to jakiś krwiak albo zadrapanie...Jesli bierzesz acard on rozrzedza krew i może się wydawac że jej dużo.... Nie czekalabym tych 2tygodni na badanie....Czyli co od czego to zależy ??
Wiem, wiem ale myślę, że w pracy mnie zjedzą jak jutro przyjdę za późno. A zresztą może zaryzykuję.Mi też test nigdy nie pokazał drugiej kreski nawet po kilku godzinach jak nie byłam w ciąży. Dlatego ja myślę, że to dobry znak i jak najszybciej powinnaś zrobić betę
Acart i zastrzyki cleksan na rozrzedzenieNa naturalmym to jednak chyba może być@...ale to może dziewczyny wiedzą co i jak..bo ja na sztucznym za każdym razem podchodzę...duzo masz tej krwi?może to jakiś krwiak albo zadrapanie...Jesli bierzesz acard on rozrzedza krew i może się wydawac że jej dużo.... Nie czekalabym tych 2tygodni na badanie....
Dzięki; )Tak, 19 dnia licząc od pierwszego dnia okresu .