Swietnie ! Wkoncu po takiej przerwie Beda piekneKochand od jutra jedziemy z koksem i dolaczam Menopur w dawce 225j i zaczynam produkcje pieknych jajek
reklama
Witajcie wtrace się do tematu. Ja też brałam to na początku ciazy, lekarz powiedział że to jak witaminy dla maleństwa. Ja brałam tego pół dawki dziennie.Była na forum już jedna dziewczyna która brala ovitrelle na początku ciąży. ( zaraz po tym jak pojawiło się ciałko żółte)
Może @dżoasia ( nasza pamięć podręczna) będzie pamiętać która.
5dniowy i dokładnie tydzien temu w czwartek byl transfer!A ilu dniowy miałaś zarodek i kiedy dokładnie transfer?
Czyli dzisiaj 7dpt a to oznacza że zaczyna5dniowy i dokładnie tydzien temu w czwartek byl transfer!
się rozkręcać zapowiada się obiecująco. Za dwa dni powtórka
Szczescie1986
Fanka BB :)
Hmm No to dużo tego a ja nic nie mialamAcard na rozrzedzenie krwi i lepsze ukrwienie endometrium
Luteina to progesteron
Estrofem na budowe endometrium
Medrol to steryd na problemy immunologiczne czesto dawany w klinikach na wszelki wielki kazdemu
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
5dniowy i dokładnie tydzien temu w czwartek byl transfer!
Musisz powtórzyć za dwa dni. Na tą chwilę trudno powiedzieć, ale coś się dzieje dlatego trzymam kciuki, żeby się ładnie rozkrecilo
agata2222
Początkująca w BB
Ja tez jestem 7 dni po transferze tylko mam plamienie podejrzewam ze nici już chodź lekarz mówił ze może być okres ... zarodek 5 dniowy z AH5dniowy i dokładnie tydzien temu w czwartek byl transfer!
A może plamienie implantacyjne??Ja tez jestem 7 dni po transferze tylko mam plamienie podejrzewam ze nici już chodź lekarz mówił ze może być okres ... zarodek 5 dniowy z AH
Heju mnie 15-16dc za sztucznym cyklu. Świeżak udany a 2x criotransfer nieudany niestety....witajcie mamuski dawno mnie tutaj nie bylo hehe moj synek ma juz 3 lata teraz w tym cyklu idziemy po drugie nasze szczescie !! czy ktors z was jest po crio? jak dlugo trwalo od pierwszej wizyty zanim ci podali zarodek?
reklama
zaczyna się może dopiero...za 2dni powtórka3mam kciuki żeby ładnie rosłaTydzien po transferze beta tylko 17
Podziel się: