Dwa pierwsze crio nieudane (pierwsze na cyklu naturalnym - transfer w 24dc, drugie na sztucznym - transfer 23 dc). Trzecie czyli transfer 19dc udane, Maleństwo rośnie w brzuszku
gratulacje moje pierwsze malenstwo tez mialam za trzecim razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dwa pierwsze crio nieudane (pierwsze na cyklu naturalnym - transfer w 24dc, drugie na sztucznym - transfer 23 dc). Trzecie czyli transfer 19dc udane, Maleństwo rośnie w brzuszku
U mnie były dwie wizyty, jedna, na której sprawdzono czy wszystko dobrze się oczyściło i dostałam receptę na leki, druga to był monitoring cyklu i wizyta miała się odbyć pomiędzy 11 a 13 dniem cyklu.Dziewczyny a mam pytanie jeśli okres dostanę 10 lutego to ile tych wizyt będzie przed crio ? Przepraszam ze pytam ale to moej pierwsze crio jak to wgl wygląda 7 kończę tabletki anty i co dalej ??
Kochana dobrze pamiętaszO ile sie nie myle to @marg88 ale.nie jestem pewna!
Ja mialam jedna wizyte 14 dc, wtedy USG, rozpisanie lekow i termin krio podany. Tyle.Dziewczyny a mam pytanie jeśli okres dostanę 10 lutego to ile tych wizyt będzie przed crio ? Przepraszam ze pytam ale to moej pierwsze crio jak to wgl wygląda 7 kończę tabletki anty i co dalej ??
Ja mialam 2 wizyty. Jedna przed@a druga miedzy 9a12dc.Dziewczyny a mam pytanie jeśli okres dostanę 10 lutego to ile tych wizyt będzie przed crio ? Przepraszam ze pytam ale to moej pierwsze crio jak to wgl wygląda 7 kończę tabletki anty i co dalej ??
A sorki nie napisałam. My leczymy się w Gamecie w Łodzi. Latam do Warszawy a nawet czasem bezpośrednio do Łodzii dokad latasz? i gdzie sie leczysz? ja mialam punkcje w 2015 roku i juz ponad dwa lata sie mecze, aczkolwiek mialam dlugie przerwy miedzy transferami, ogolnie mialam trzy i nadal czekam na cud!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom