agata2222
Początkująca w BB
Jakoś nie wierze w to ;( jest czerwona krewA może plamienie implantacyjne??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakoś nie wierze w to ;( jest czerwona krewA może plamienie implantacyjne??
uuu a sprawdzalas poziom progesteronu?Jakoś nie wierze w to ;( jest czerwona krew
Nie nic nie sprawdzałamuuu a sprawdzalas poziom progesteronu?
Moim zdaniem jesli przyszedł@ mimo brania leków...to mogłaś mieć za niski progesteron.Nie nic nie sprawdzałam
Wydaje mi się ze nie ma już potrzeby lekarz mówił żeby zrobić wynik dwa tyg po
Nie napewno nie jest ma 2 dzieci bez problemu zaszła w ciążę więc jestem pewna że nie jeat ale chyba zrozumiała ze najważniejsze jest dla kobiety być matką jutro jej podziękuje ze mnie zrozumiała; ) jest mi milo ze dała te 3 tygSłuchaj Paulinka , może Ona też jest na tym forum i stąd zmiana decyzji
Czyli co od czego to zależy ??Moim zdaniem jesli przyszedł@ mimo brania leków...to mogłaś mieć za niski progesteron.
@shaggy hihi nie pytałam Musze sobie wszystko na kartce napisać. Za tydzień bede wiedziala ale popmoich obliczeniach wychodzi połowa września. A u ciebie@Doris30:-) a jaki masz termin porodu ?
19 dnia licząc od pierwszego dnia okresu tak ?Wspaniale, że macie już Maleństwo . Oby i tym razem się udało. U mnie na cyklu sztucznym transfer był 19dc.
Jakie miałaś leki po transferze? Okres powinien być po odstawieniu leków a nie w trakcie brania...tak mi lekarz mówił.Czyli co od czego to zależy ??