Szczescie1986
Fanka BB :)
dziewczyny od czego sa te tabletki ACARD,LUTEINA,ESTROFEM,MEDROL pytam bo u nas tego nie ma a ja musze wiedziec dlaczego to tak lykacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja jutro zaczynam 7 tydzien ciąży. Coś mowila o sluzie ale nie zrozumialam jej.na uwolnienie pecherzykow do punkcji
a to ja nie wiem chyba cos ja pomylilam ale tak tak mi sie zdjae! dziewczyny zaraz mnie sprostujaAle ja jutro zaczynam 7 tydzien ciąży. Coś mowila o sluzie ale nie zrozumialam jej.
Wyslalam privGosiu a jak to u Ciebie wcześniej wyglądało? Tzn ile się zapłodniło? ( chyba że masz wolną chwilę to napisz mi proszę jak wyglądał u Was przebieg hodowli)
Z góry dziękuję
Acard na rozrzedzenie krwi i lepsze ukrwienie endometriumdziewczyny od czego sa te tabletki ACARD,LUTEINA,ESTROFEM,MEDROL pytam bo u nas tego nie ma a ja musze wiedziec dlaczego to tak lykacie?
I to mnie dziwi po co Tobie to skoro juz w ciazy jestes....Ale ja jutro zaczynam 7 tydzien ciąży. Coś mowila o sluzie ale nie zrozumialam jej.
TakCzyli jesteś już szczęśliwą ciężarówką?
Była na forum już jedna dziewczyna która brala ovitrelle na początku ciąży. ( zaraz po tym jak pojawiło się ciałko żółte)I to mnie dziwi po co Tobie to skoro juz w ciazy jestes....