Przed kolejnym transferem zrób badania...@dzoasia mądra głowa pewnie doradzi Tobie co przydałoby się zbadać. Ona to chyba rzuci tą kuchnię w diabły i lekarzem zostanieWzięłam właśnie rdv z moim lekarzem! Nim wezmę te dwa ostatnie musze wiedzieć czy mam szanse czy jestem aż tak beznadziejnym przypadkiem!! Tak bardzo boli niby jestem w pracy , a jestem gdzies indziej ! Łzy lecą ,a mąż to nawet powiedział ,ze zrobi wszystko w jego mocy żeby była poprawa plemników!ale co on zrobi i tak z dużo rzeczy zrezygnował!
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Wiec czekam na ciebie dzoasiaPrzed kolejnym transferem zrób badania...@dzoasia mądra głowa pewnie doradzi Tobie co przydałoby się zbadać. Ona to chyba rzuci tą kuchnię w diabły i lekarzem zostanie
Dziekuje, jestes kochana. Tak dokładnie najlepsza praca na takie czekanie. Miałam overtille zapewne to pozostałości po nim. Jeśli moge zapytać ile miałaś zarodków transferowanych? Trzymam kciuki zeby nam sie udało.Spokojnie. Też miałam w sobotę transfer i dzisiaj z ciekawości zrobiłam sikańca. Oczywiście biało aż raziło po oczach.
Beta 3, czyli coś się dzieje a przecież to był dopiero 3dpt.
Miałaś jakieś leki typu ovitrelle, które mogłyby zakłócić wynik? Jeśli nie, to czekaj spokojnie.
Mi jakoś dni lecą całkiem szybko, ale mam zapierdziel w pracy, popołudniami też, bo mam swoje nadprogramowe zadania. Czytaj książki, oglądaj filmy, najważniejszy jest relaks. To że się spalisz z nerwów i niecierpliwości, nic Ci nie da.
Szczescie1986
Ja tez miałam trochę nadziei ! Cień nadziei,ale bylBardzo mi przykro!wierzyłam, że się udazróbcie wiecej badań...genetyczne, jakieś podstawy immunologii...może zarodki przy nastepnym razie zbadajcie. Przykro
Szczescie1986
A nie za wcześnie ten sikacz byl??no w becie coś się ruszyło wiec poczekaj! Kiedy masz dokładnie iść na ta betę?Dziewczyny mam nadzieje, ze macie sie dobrze. Nawet mimo gorszych wieści! Wczoraj byłam na 1 werefikacji, beta3, estatiodl 2000, progesteron 50. Wiem ze o niczym to nie świadczy ale moze ta blastka 3bb zostanie ze mna... druga 1bb coz tez daje jej szanse. Oczywiście dzis robiłam sikany i nic nie wyszło. Transfer był w sobotę.... to czekanie mnie dobija.
Odważna jesteś tak szybko sprawdzaćtrzymam kciuki za betę do nieba!Dziewczyny mam nadzieje, ze macie sie dobrze. Nawet mimo gorszych wieści! Wczoraj byłam na 1 werefikacji, beta3, estatiodl 2000, progesteron 50. Wiem ze o niczym to nie świadczy ale moze ta blastka 3bb zostanie ze mna... druga 1bb coz tez daje jej szanse. Oczywiście dzis robiłam sikany i nic nie wyszło. Transfer był w sobotę.... to czekanie mnie dobija.
Sikany 4 dni po transferze blastki. W piatek druga werefikacja w wiążąca w poniedziałek....A nie za wcześnie ten sikacz byl??no w becie coś się ruszyło wiec poczekaj! Kiedy masz dokładnie iść na ta betę?
Szczescie1986
To jest za wcześnie! Ja zrobiłam 2 dni przed beta i był pozytyw ! Beta niska i przed druga weryfikacja tez sikacz ale tym razem negatywny! A dziś dowiedziałam się ,ze beta jest jeszcze niższa! A zarodek z którego dnia??Sikany 4 dni po transferze blastki. W piatek druga werefikacja w wiążąca w poniedziałek....
Justin87
To pewnie pozostałości po zastrzyku. Podejrzewam, że nasze kropki dopiero się zagnieżdżają. Nie mają innego wyboru.Dziekuje, jestes kochana. Tak dokładnie najlepsza praca na takie czekanie. Miałam overtille zapewne to pozostałości po nim. Jeśli moge zapytać ile miałaś zarodków transferowanych? Trzymam kciuki zeby nam sie udało.
Miałam jedną blastocystę. Zero objawów jakichkolwiek, trochę tylko w pachwinach mnie pobolewało wczoraj, ale to zapewne od zestawu leków, które w siebie faszeruję.
reklama
Agnieś191
U Ciebie prawdopidobnie doszło do implantacji i beta była powyżej wartości które wykrywa test dlatego wychodziły pozytywy i naprawde ładne i widoczne, a ta beta 18 już była spadkową. Tak jak dziewczyny Ci tu mówią coś jest nie tak, że organizm odrzuca zarodki przy poprzednich transferach może też tak było ale z tego co pisałaś nie robiłas testów. Moim zdaniem nie możesz tak tego zostawić bo 6 transfer i żadnych badań to troche słabo. Dziewczyny tu już zaczynają drążyć temat po drugi, trzecim nie udanym. Bo nie ma czegoś takiego jak niepłodność idiopatyczna...zawsze coś jest na rzeczy.To jest za wcześnie! Ja zrobiłam 2 dni przed beta i był pozytyw ! Beta niska i przed druga weryfikacja tez sikacz ale tym razem negatywny! A dziś dowiedziałam się ,ze beta jest jeszcze niższa! A zarodek z którego dnia??
Podziel się: