reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam nadzieje, ze macie sie dobrze. Nawet mimo gorszych wieści! Wczoraj byłam na 1 werefikacji, beta3, estatiodl 2000, progesteron 50. Wiem ze o niczym to nie świadczy ale moze ta blastka 3bb zostanie ze mna... druga 1bb coz tez daje jej szanse. Oczywiście dzis robiłam sikany i nic nie wyszło. Transfer był w sobotę.... to czekanie mnie dobija.

Hej też w sobotę miałam transfer dwóch zarodków:) kupiłam sporo sikaczy ale czekam jeszcze z nimi może do weekendu :) Trzymam kciuki w takim razie i za Ciebie.!

reklama
każdy jest innym przypadkiem... Niestety ale są dziewczyny z mniejszymi i większymi problemami. Argument ze innym się udało to żaden argument jak dla mnie.
Ja wiem ,ze każdy jest inny! Ale znam przypadki co leczyły się w Pl i nic a u nas jednak dziś są szczęśliwymi rodzicami! Zreszta jak dobrze zorientowałam się to u nas jest najlepsza klinika dlatego ufam jej bo wcześniejsza to jedna wielka klapa była i mysle ze tam było ale na sztuki! Zreszta ten widok z pamięci mi nie zniknie jak wieźli nas z 10 kobiet na wózkach i przy wszystkich a potem każda z kolei wywoływano ! Czułam się jak chomik doświadczalny! Następna,następna! A teraz ma pełna dyskrecje po zmianie szpitala

Widzę, że koleżanka szaleje już test zrobiłaś? Ja od dnia transferu mam problem ze snem budzę się o 3 rano i po spaniu. Tragedia jestem już wykończona dzisiaj. Kupiłam kilka testów ale myślę, że pierwsze próby będą w weekend :) Jestem ciekawa jak tam moje dwie kropki czy pozostaną ze mną na kolejne 9 miesięcy :)
Poszłam do apteki i przy okazji kupiłam kilka testów, to w domu stwierdziłam, że co tak będą leżeć i się kurzyć. ;)

Dziewczyny będę właśnie składać zamówienie z polski na testy czy mozecie mi polecić ten jedyny bardzo dokładny! Niech będzie na zaś bo tutaj za Sanę testy majątek już tracę!! U nas jeden kosztuje 18e!

Wiesz co ja teraz trochę miałam nadziei ,ze się uda!zaczelam drążyć temat w klinice w Polsce oczywiście przed tym transferem! Lekarz powiedział ze jest dobrze i nic więcej nie zaleca! Ale coś jest nie tak! Skoro była beta do czegoś doszło a dziś znika!! Przierwszy raz przez te 6 podejść miałam betę! Coś to oznacza
A jakie leki przyjmowałas po transferze ?

Heh Ty jesteś udana :) a jak samopoczucie ? Jakieś oznaki u mnie wciąż nic ewentualny lekki ból piersi ale to za każdym razem występuje za pewne po lekach :)
Żadnych objawów w sumie nie widzę ale też nie śledzę specjalnie. Mimo tych szalonych pomysłów z testami, to jednak jestem spokojna i nie doszukuję się niczego, w przeciwieństwie do pierwszego razu.
Chyba @Oczekiwanie2017 nie miała żadnych objawów potocznie uznawanych za ciążowe a się udało.
To jest niestety loteria.

Dzisiaj miałam wolne, więc zrobiłam progesteron, ale u mnie na wsi, to rzecz jasna wyniki dopiero jutro. :oo:

Ostatnia edycja:
reklama
Wiesz co ja teraz trochę miałam nadziei ,ze się uda!zaczelam drążyć temat w klinice w Polsce oczywiście przed tym transferem! Lekarz powiedział ze jest dobrze i nic więcej nie zaleca! Ale coś jest nie tak! Skoro była beta do czegoś doszło a dziś znika!! Przierwszy raz przez te 6 podejść miałam betę! Coś to oznacza
A jakimi lekami jestes obstawiona do transferu?

Ja Ci szczerze powiem, ze gdyby mi sie ze trzy razy nie udalo to bym nie podeszla do kolejnych transferow bez przebadania sie.
Juz po pierwszym nieudanym chcialam zlapac lekarza za fraki i krzyknac "badaj wasc!". Ale mi wyjasnil ze po pierwszym nie ma co wydawac fortuny na drogie badania. Dopiero po paru transferach nieudanych.

Do góry