reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nic nie mów [emoji85] 5.5 kg do przodu , twarz mam jak księżyc wielki brzuch i cycki a całość trzyma się na szczupłych nogach z mała pupa. Wyglądam obłędnie [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
To u mnie tak samo, nogi jak pająk a brzuszek widać oj widać [emoji3] cycki też dużo większe, na twarzy jeszcze nie widzę ale może mi się tak wydaje [emoji6]

reklama
Każda z nas ma takie dni, że pociesza, doradza, cieszy się albo "smęci". Taki to nasz azyl tutaj :)
A Ty jej w końcu powiedziałaś o ivf? Najważniejsze, żebyś miała jak największy komfort psychiczny, jak Cię za bardzo męczy jej obecność, to po tak jak Ci pisałam, na jakiś czas ogranicz kontakt do minimum, nie czas teraz na nerwy i niepotrzebne myślenie, cieszcie się z mężem najwspanialszym czasem, choćby tylko we dwójkę, nikt Wam nie ma prawa odbierać powodów do radości niezręcznymi pytaniami i niemądrymi uwagami.

Nie potwierdziłam nie zaprzeczyłam. Ja to tak mam, że w sytuacji stresowej nie potrafię wymyślić nic mądrego, a już na pewno z kłamaniem mam problem :rolleyes2: Taka dupa wołowa się ze mnie robi :-D:p
A kontakty na bank ograniczę bo moja mama pali jak smok a jej koty piją z kubków i chodzą po stole i blatach kuchennych między jedzeniem:wściekła/y: Więc pewnie będziemy się widywać tylko w knajpach.

Kochane jestem po wizycie u dr.G powiedział że owu była więc jest dobrze że moglibyśmy podejść w cyklu za 10 dni ale wolaby poczeka do następnego więc czekamy do marca i na początku kwietnia jak dobrze wychodzi z moich wyliczeń ok 10.04 transfer, 2 transfer ponownie na cyklu sztucznym bez dodatkowych nowych leków z wyjątkiem leku typu clexane na lepsze ukrwienie endometrium w okresie około transferowym jestem trochę zła wrrr że tyle jeszcze musimy czekać no i mam stracha że znowu nie może nie wyjść tzn stracha przed rozczarowaniem

Tak jutro ;) jajec ok 15 szt i ponoć duże ( rozmiarów nie znam) :-D

Ooo widzisz to tego nie wiedziałam, że pomaga przy problemach z nasieniem.
Ten tysiak to jak kropla w morzu - też nie rozpatruje tego w kwestii finansów.
Dawca zwarty i gotowy :-D jeśli parametry nasienia będą takie jak ostatnio to wszystkie zapladniamy męża, chyba że będzie taka tragedia jak za pierwszym razem to chyba nie będziemy mieli innego wyboru :(
Wlasnie dlatego lekarz nam to zasugerowal mowiac ze cudow oczywiscie nie ma ale podnosi sukces o parenascie procent

Kochane jestem po wizycie u dr.G powiedział że owu była więc jest dobrze że moglibyśmy podejść w cyklu za 10 dni ale wolaby poczeka do następnego więc czekamy do marca i na początku kwietnia jak dobrze wychodzi z moich wyliczeń ok 10.04 transfer, 2 transfer ponownie na cyklu sztucznym bez dodatkowych nowych leków z wyjątkiem leku typu clexane na lepsze ukrwienie endometrium w okresie około transferowym jestem trochę zła wrrr że tyle jeszcze musimy czekać no i mam stracha że znowu nie może nie wyjść tzn stracha przed rozczarowaniem
:)fajnie że idzie do przodu. Ty miałaś cb?dobrze pamiętam?coś powiedział na ten temat i czy dodatkowo jakieś badania trzeba zrobić?

:)fajnie że idzie do przodu. Ty miałaś cb?dobrze pamiętam?coś powiedział na ten temat i czy dodatkowo jakieś badania trzeba zrobić?
Tak cb, kazał powtórzyć kilka badań min chlamydie hiv wymax i kilka innych badań a z dodatkowych nowych nic nie dał jedynie co czeka mnie endokrynolog bo z niedoczynności wpadłam w nadczynność bo widział piątkowy wymaz

reklama
Do góry