reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie potwierdziłam nie zaprzeczyłam. Ja to tak mam, że w sytuacji stresowej nie potrafię wymyślić nic mądrego, a już na pewno z kłamaniem mam problem :rolleyes2: Taka dupa wołowa się ze mnie robi :-D:p
A kontakty na bank ograniczę bo moja mama pali jak smok a jej koty piją z kubków i chodzą po stole i blatach kuchennych między jedzeniem:wściekła/y: Więc pewnie będziemy się widywać tylko w knajpach.
To przynajmniej masz dobrą wymówkę ;)

A mi mąż na poprawę nastroju zrobił prezent :D Kupił mi depilator laserowy ( wziął na raty póki mu jeszcze zdolność kredytowa pozwala:rofl:) i właśnie testowałam depilację pach haha może mi nie wyskoczy jakieś uczulenie, chociaż znając moje szczęście to się nie zdziwię jak rano będę miała jakieś czarne dziury wypalone:p Szczerze mówiąc przy moim pcos mam dość swojego wyglądu w lustrze, najlepszą "przyjaciółką" mojej twarzy jest od dłuższego czasu pęseta :( może przynajmniej to w jakiś sposób zadziała jak antydepresant... chociaż świadomość, że to jednak kolejny kredyt nie pomaga :/

reklama

A mi mąż na poprawę nastroju zrobił prezent :D Kupił mi depilator laserowy ( wziął na raty póki mu jeszcze zdolność kredytowa pozwala:rofl:) i właśnie testowałam depilację pach haha może mi nie wyskoczy jakieś uczulenie, chociaż znając moje szczęście to się nie zdziwię jak rano będę miała jakieś czarne dziury wypalone:p Szczerze mówiąc przy moim pcos mam dość swojego wyglądu w lustrze, najlepszą "przyjaciółką" mojej twarzy jest od dłuższego czasu pęseta :( może przynajmniej to w jakiś sposób zadziała jak antydepresant... chociaż świadomość, że to jednak kolejny kredyt nie pomaga :/
Ooo super też taki chciałam ;) a z jakiej firmy?
Daj znać jak się sprawdza:-D

No i właśnie wracam z toalety i znów świeża krew na papierze, ale zastanawia mnie to, że nie ma tam śladu tabletki... Tak jakby krew wychodziła z miejsca poniżej tego gdzie dochodzę wkładając lutke...i ciągle bez bólu oraz skurczy
Lekarz nie dał Ci nic na uspokojenie macicy.? Mi przepisał hydroxizinum I tak łykam sobie od 5 dni i na szczęście sytuacja się póki co nie powtórzyła ;). Nie lubię tych krwawien- o zawał człowieka mogą doprowadzić ...

A dlaczego badalas? Macie wskazania? Pytam poniewaz tez badalam.
Ja badałam bo to bylo moje drugie ivf.Pierwszym razem przy ivf bylo 6 zarodkow w 5 tej dobie i zadne zemna nie zostal.I teraz przy drugim ivf zrobilismy badania 4 zardokow z 6 bo tyle znowu bylo z czego 3 mialy wady genetyczne.My badanilismy PGN.

tez taki chcioalam ale teraz to juz dupa.... moze po dzidzi pomysle bo w ciazy nie wolno

Ja badałam bo to bylo moje drugie ivf.Pierwszym razem przy ivf bylo 6 zarodkow w 5 tej dobie i zadne zemna nie zostal.I teraz przy drugim ivf zrobilismy badania 4 zardokow z 6 bo tyle znowu bylo z czego 3 mialy wady genetyczne.My badanilismy PGN.
dobrze zrozumialam ze z 4 szt wyslanych do badania az 3 byly chore?

Kochana a z tej ierwszej procedury miałaś jakąś ciążę czy w ogóle nie dochodziło do implantacji? To przerażające... Czyli teraz macie tego jednego jedynego zdrowego? Matko... U mnie też było 6 pięknych zarodków, z każdego ciąża ale ronię wszystkie jak leci, został jeszcze tylko 1 :(
A kariotypy badaliście? Ok?

reklama
Kochana a z tej ierwszej procedury miałaś jakąś ciążę czy w ogóle nie dochodziło do implantacji? To przerażające... Czyli teraz macie tego jednego jedynego zdrowego? Matko... U mnie też było 6 pięknych zarodków, z każdego ciąża ale ronię wszystkie jak leci, został jeszcze tylko 1 :(
A kariotypy badaliście? Ok?
To mnie wyprzedzilas z pytaniem :szok:

Do góry