reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie potwierdziłam nie zaprzeczyłam. Ja to tak mam, że w sytuacji stresowej nie potrafię wymyślić nic mądrego, a już na pewno z kłamaniem mam problem :rolleyes2: Taka dupa wołowa się ze mnie robi :-D:p
A kontakty na bank ograniczę bo moja mama pali jak smok a jej koty piją z kubków i chodzą po stole i blatach kuchennych między jedzeniem:wściekła/y: Więc pewnie będziemy się widywać tylko w knajpach.
To przynajmniej masz dobrą wymówkę ;)

A mi mąż na poprawę nastroju zrobił prezent :D Kupił mi depilator laserowy ( wziął na raty póki mu jeszcze zdolność kredytowa pozwala:rofl:) i właśnie testowałam depilację pach haha może mi nie wyskoczy jakieś uczulenie, chociaż znając moje szczęście to się nie zdziwię jak rano będę miała jakieś czarne dziury wypalone:p Szczerze mówiąc przy moim pcos mam dość swojego wyglądu w lustrze, najlepszą "przyjaciółką" mojej twarzy jest od dłuższego czasu pęseta :( może przynajmniej to w jakiś sposób zadziała jak antydepresant... chociaż świadomość, że to jednak kolejny kredyt nie pomaga :/

reklama

A mi mąż na poprawę nastroju zrobił prezent :D Kupił mi depilator laserowy ( wziął na raty póki mu jeszcze zdolność kredytowa pozwala:rofl:) i właśnie testowałam depilację pach haha może mi nie wyskoczy jakieś uczulenie, chociaż znając moje szczęście to się nie zdziwię jak rano będę miała jakieś czarne dziury wypalone:p Szczerze mówiąc przy moim pcos mam dość swojego wyglądu w lustrze, najlepszą "przyjaciółką" mojej twarzy jest od dłuższego czasu pęseta :( może przynajmniej to w jakiś sposób zadziała jak antydepresant... chociaż świadomość, że to jednak kolejny kredyt nie pomaga :/
Ooo super też taki chciałam ;) a z jakiej firmy?
Daj znać jak się sprawdza:-D

No i właśnie wracam z toalety i znów świeża krew na papierze, ale zastanawia mnie to, że nie ma tam śladu tabletki... Tak jakby krew wychodziła z miejsca poniżej tego gdzie dochodzę wkładając lutke...i ciągle bez bólu oraz skurczy
Lekarz nie dał Ci nic na uspokojenie macicy.? Mi przepisał hydroxizinum I tak łykam sobie od 5 dni i na szczęście sytuacja się póki co nie powtórzyła ;). Nie lubię tych krwawien- o zawał człowieka mogą doprowadzić ...

A dlaczego badalas? Macie wskazania? Pytam poniewaz tez badalam.
Ja badałam bo to bylo moje drugie ivf.Pierwszym razem przy ivf bylo 6 zarodkow w 5 tej dobie i zadne zemna nie zostal.I teraz przy drugim ivf zrobilismy badania 4 zardokow z 6 bo tyle znowu bylo z czego 3 mialy wady genetyczne.My badanilismy PGN.

tez taki chcioalam ale teraz to juz dupa.... moze po dzidzi pomysle bo w ciazy nie wolno

Ja badałam bo to bylo moje drugie ivf.Pierwszym razem przy ivf bylo 6 zarodkow w 5 tej dobie i zadne zemna nie zostal.I teraz przy drugim ivf zrobilismy badania 4 zardokow z 6 bo tyle znowu bylo z czego 3 mialy wady genetyczne.My badanilismy PGN.
dobrze zrozumialam ze z 4 szt wyslanych do badania az 3 byly chore?

Kochana a z tej ierwszej procedury miałaś jakąś ciążę czy w ogóle nie dochodziło do implantacji? To przerażające... Czyli teraz macie tego jednego jedynego zdrowego? Matko... U mnie też było 6 pięknych zarodków, z każdego ciąża ale ronię wszystkie jak leci, został jeszcze tylko 1 :(
A kariotypy badaliście? Ok?

reklama
Kochana a z tej ierwszej procedury miałaś jakąś ciążę czy w ogóle nie dochodziło do implantacji? To przerażające... Czyli teraz macie tego jednego jedynego zdrowego? Matko... U mnie też było 6 pięknych zarodków, z każdego ciąża ale ronię wszystkie jak leci, został jeszcze tylko 1 :(
A kariotypy badaliście? Ok?
To mnie wyprzedzilas z pytaniem :szok:

Do góry