Dusia_88
Fanka BB :)
Kiedy mialyscie transfer? Przwpraszam ale ciezko nadrobic wszystkie Wasze wypowiedziA jak sie czujesz.Ja mialalam podany pieciodniowy zarodek!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy mialyscie transfer? Przwpraszam ale ciezko nadrobic wszystkie Wasze wypowiedziA jak sie czujesz.Ja mialalam podany pieciodniowy zarodek!
Każda z nas ma takie dni, że pociesza, doradza, cieszy się albo "smęci". Taki to nasz azyl tutajMoja mama nie jest przeciwnikiem invitro, tylko miałam wrażenie że aż się podjarała że będzie mogła o tym gadać. A ja nie po to ukrywam to wszystko tak długo, żeby ona teraz wszystko zepsuła.
To nie jest głupia babka i zawsze powtarza, że nie dopytuje nigdy ludzi o nic, dopóki sami nie zaczną mówić. Więc kompletnie nie rozumiem jej zachowania i może dlatego to mnie tak rozdrażniło. Sory że smęcę.
Ja miałam transfer w czwartek 5AA w 5 dobie i przebadany genetycznie.Stracha mam strasznego.Mimo ze jest 80%ze bedzie wszystko ok.Po tym co przeszlam to sie boje.Kiedy mialyscie transfer? Przwpraszam ale ciezko nadrobic wszystkie Wasze wypowiedzi
Nie boj sie. Skoro zarodek zbadany i jest ok, to czemu mialoby byc nie tak? Poczekaj spokojnie do bety Dasz rade. Ja testuje za tydzien w srodeJa miałam transfer w czwartek 5AA w 5 dobie i przebadany genetycznie.Stracha mam strasznego.Mimo ze jest 80%ze bedzie wszystko ok.Po tym co przeszlam to sie boje.
Wszystko ok czuje takie coś dziwnego w brzuchu co jakiś czas to nie skurczeA jak sie czujesz.Ja mialalam podany pieciodniowy zarodek!
U nas też kosztuje tysiaka.
No jeśli faktycznie pomaga to nie na się nad czym zastanawiać!
W czwartek o 12Kiedy mialyscie transfer? Przwpraszam ale ciezko nadrobic wszystkie Wasze wypowiedzi
Nie spotkalam sie jeszcze z negatywna opinią lub krzywą miną. Z rodziny to wiedza tylko rodzice i tescie. Oboje kibicują z calych sil. Ja tlumacze mudziom na czym to polega bo jednak spoleczenstwo jest nieuswiadomione jeszcze.
A jak mi ktos cos powie to mam mase argunentow ktore mu zamknà gębę.
Skoro to jest nasze marzenie i naturalnie nie mozna go spelnic to przeciez lekarz chyba moze pomoc prawda?
Co do dziecka. Przeciez nie bede jego/jej kolezanka opowiadac ze jest z invitro...
Poza tym juz nie palą na stosie
Ja tez mialam w czwartek i również o 12 tej.Ja mam zrobić test juz w czwartek teraz.W czwartek o 12