Tak dokladnie...z 2crio nic się nie utrzymałoDzieki za odpowiedz Basia a bylas w cyklu po punkcji i swieze zarodki ?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Suuuuperowo!!!!!Kochane, cos tam chyba zaskoczylo, bo dzisiejsza popoludniowa beta wynik 41. To jest 9dpt jednego trzydniowego maluszka [emoji4] powiedzcie prosze, ze moge sie cieszyc, bo juz nie mysle racjonalnie!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka2
Zaangażowana w BB
Dziewczyny nie ma się co spinać kto ma gorzej. Ja teoretycznie też jestem młoda bo niedługo będę kończyć 29lat. Ale psychicznie jestem wytyrana bardziej niż niejedna 38-40latka, która stara się od np półtora roku. Oczywiście, że tym kobietom teoretycznie zostało mniej czasu, jakość komórek nie ta, ryzyko wad itp... Ale ja np całą najlepszą młodość spędzam w klinikach, życie dopasowuję pod badania, pracę pod wizyty, nie zmienię, bo może zajdę, a gdzieś nie będę mieć od razu umowy o pracę i tak od 7,5 roku. Teraz jestem już tak blisko celu bo dzięki ivf zachodzę, ale póki co jeszcze nie donosiłam ciąży. To dopiero masakruje mózg i psychikę.
I szczerze mówiąc jak słyszę od lekarzy że jesteśmy jeszcze młodzi to mam ochotę zabić. Wcale nie chciałam rodzić mając 30 lat, a mąż od dawna mówi, że chciałby, żeby dziecko pamiętało go chociaż z jednym czarnym włosem na głowie (będzie miał w tym roku 35 lat, ale geny takie, że biedny strasznie siwieje). Chciałam mieć wcześniej odchowane dzieci, żeby po 40stce nie siedzieć w pieluchach tylko sobie dojrzale poużywać świata.
Wy które późno się zdecydowałyście mam nadzieję, że przynajmniej młodość przeżyłyście jak należy, tyle mniej stresu w życiu
Nadziejka2
Zaangażowana w BB
W 100% rozumiem i popieram
Nadziejka2
Zaangażowana w BB
A tak wogule to Dobry wieczor dzieczyny;*
Mimo ze sie nie udzielam ostatnio caly czas czytam na bierzaco, to jest jak narkotyk..
Pozdrawiam Cieplutko i zycze wytrwalosci i cierpliwosci a takze zamych pozytywnych wiadomosci!!
Mimo ze sie nie udzielam ostatnio caly czas czytam na bierzaco, to jest jak narkotyk..
Pozdrawiam Cieplutko i zycze wytrwalosci i cierpliwosci a takze zamych pozytywnych wiadomosci!!
Dziekuje za odpowiedz... A wiesz moze czy w kazdy dzien to pobieraja i w jakich godzinach bo nie moge sie tam dodzwonic.. Co ma w ogole wynikac z tego badania ?Allo mlry zrobisz w szpitalu w prokocimiu - wchodzisz glownym wejsciem i idziesz do dzialu uslug platnych
dżoasia
Fanka BB :)
on tez musi to przezyc na swoj sposob. Mam nadzieje, ze niedlugo oboje znow staniecie do walki. Niestety w tej wojnie czesto przegrywamy bitwy, ale jednak wojne kiedys w koncu wygramy :* trzymaj sie kochana!Nie mamy . Wątpię że tak szybko się przydadzą .. zanim znów mój mąż zdecyduje się na podejście to mogą się przeterminowac.
gosia321
Ale cuda :* :*Super bardzo się cieszę! To teraz szczesliwa wizyta serduszkowa kiedy? [emoji173] i przed Tobą nudne 8 miesięcy! [emoji110]
A my dziś kończymy 6 tydzień, czas leci jak szalony[emoji7]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana wycaluj te swoje 2 szkraby od forumowych cioc. Niech dalej zdrowo rosna
dżoasia
Dziwne bo z kolei u mnie sie zdziwil doktorek ze robilam progesteron 6dpt - wg niego to za wczesnie. Ale jak mu powiedzialam ze przerazona zaczelam brac prolutex (bo wyszedl 5.88) i ze 12dpt progesteron mialam 12,4 to powiedzial, ze ok, zebym brala dalej. A kuzwa jakbym sobie tak zyla w niewiedzy to bym znowu uslyszala ze ten krwotok to moze od niskiego progesteronu (tak uslyszalam we wrzesniu). Moim zdaniem kontrolowac to trzeba czy im sie podoba czy nie i jak cos nas niepokoi to dzwonic pytac i zawracac tylek, bo tu chodzi o nasze dzieci a oni tego za darmo nie robia, zeby sie krzywo patrzyli jak robimy jakies badania na wlasna reke. Tsh tez mial u mnie wklepany wynik z czerwca 1.9 i niby ok a tu zonk jak zbadalam dla siebie to wyszlo 3,39 i bez gadania przepisal euthyrox.Jak byłam ostatnio na becie w klinice to powiedzieli mi ze jak beta wychodzi pozytywna to progesteronu się już nie bada a co wy o tym sądzicie?
reklama
gosia321
cudna BlankaZdjęcie profilowe
Zobacz załącznik 836602
Podziel się: