Ani widzisz. Mi dziś przy pobraniu powiedziały ze do dwoch dni...a jednak juz mam wynik. A Ty tez w Poznaniu?U mnie ta odra to jednak kiła Źle doczytałam
Ja od wczoraj na forum i jeszcze Was dobrze nie pamietam....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ani widzisz. Mi dziś przy pobraniu powiedziały ze do dwoch dni...a jednak juz mam wynik. A Ty tez w Poznaniu?U mnie ta odra to jednak kiła Źle doczytałam
Nie, od pierwszego dnia ostatniego okresuod końca okresu? jesli okres zakończył się 27.12 (brałam leki już od 2 dnia okresu) to 3tydzień i 5 dni? już nie wiem czy dobrze rozumiem...
Gratulacje!!!!cieszyć się to już do teraz zacznij endorfinki dobrze na Bejbika wpływają a bać będziesz się to końca Kochana to nieuniknione...Siedzę teraz zalogowana na naszym forum i tak myślę że fajnie że powstało... dla mnie to duża ulga powiedzieć coś Wam Bardzo dziękuję za pocieszenie 2 miesiące temu i za dzisiejsze gratulację. chciałabym żeby tak zostało... dziewczyny... mam pytanie jeszcze takie... kiedy jest taki bezpieczny czas radości z ciąży? brak ryzyka poronienia, brak pustego pecherzyka.. wiecie o co mi chodzi... podejrzewam że oprócz radości i mojego szoku który mam przeogromny pojawi się niepewność i strach....
Kochana skonczy sie mam nadzieje dopiero za 8 miesiecy szybkim i bezbolesnym porodem@dżoasia - łezka w oku mi się zakręciła gdy czytałam Twoja dzisiejszą historię. Bardzo się cieszę że skończyłaś się ona dobrze i tak ma już zostać. Jesteś dobrym duchem tego forum i nie ma tu osoby która by Ci nie kibicowała i trzymała kciuków. Jestem myślami z Tobą - już czas na dobry happy end. Bardzo spodobała mi się bajka o porze i selerze
super Kochana !z tej radochy odpowiedziałam Tobie w innym wątku hihiDziewczyny... nie zdążyli mi zrobić tych wyników na wizyte, ale jest bomba
Pęcherzyk jest w macicy, ale doktorek mi go nie zmierzył a ja zapomniałam się dopomnieć o to bo zamiast się cieszyć pęcherzykiem to się dopytywałam czy to na pewno to czy to nie jakiś krwiak.
Z wynikami mają dzwonic. Zwiększył mi dupka na 3x2 i kazał brac relanium 2x1 do wizyty. Na koniec wyprzytulał... Boże niech ten cud trwa!!!!! Przepraszam, że zwątpiłam i proszę już nie zabieraj mi tego!!
Wszystkie dziewczynki z tego forum jesteście naprawdę kochane i życzliwe, tylko szkoda że nie jest to forum np. o ogrodnictwieKochana skonczy sie mam nadzieje dopiero za 8 miesiecy szybkim i bezbolesnym porodem
Dziewczyny jestescie cudowne, chyba nigdy tyle osob naraz o nie tak cieplo mnie myslalo Dziekuje!!
na taką wiadomość czekałam i proszę mi tu wiecej w Boga nie wątpicDziewczyny... nie zdążyli mi zrobić tych wyników na wizyte, ale jest bomba
Pęcherzyk jest w macicy, ale doktorek mi go nie zmierzył a ja zapomniałam się dopomnieć o to bo zamiast się cieszyć pęcherzykiem to się dopytywałam czy to na pewno to czy to nie jakiś krwiak.
Z wynikami mają dzwonic. Zwiększył mi dupka na 3x2 i kazał brac relanium 2x1 do wizyty. Na koniec wyprzytulał... Boże niech ten cud trwa!!!!! Przepraszam, że zwątpiłam i proszę już nie zabieraj mi tego!!
oj tam!A co byś chciała się dowiedzieć?kiedy posiać pomidory czy kiedy przesadzić kwiaty?mamy tak wszechstronną wiedzę że damy radę do medycyny po ogrodnictwo np.Wszystkie dziewczynki z tego forum jesteście naprawdę kochane i życzliwe, tylko szkoda że nie jest to forum np. o ogrodnictwie
Moje gratulacjetrzymam kciukiDziś po drugiej weryfikacji. Dziewiąty dzień po transferze: B-HCG - 189,9; estriadiol - 1118; progesteron - 50,56.