Piekna beta, gratulacjeDziewczyny odebrałam wyniki bety - 625.3 mlu/ml. Czy jest Ok? To 11 dpt
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Nie wiem jak.odra i kreatynina ale reszta powinna byc w tym samym dniuDziewczynymam zrobić badania przed przyszłotygodniową wizytą:
Hiv,hbs,anty hcv, odra, kreatynina, tsh, morfo, glukoza.
Które z tych badań muszę zrobić wczesniej bo się czeka na wynik powyżej 4 dni i które poza glukozą muszę zrobić na czczo?
dżoasia
Chlamydie tez mialas w tym samym dniu?? Ja.jak ostatnio robilam to czekalam kilka dniHej napewno glukoze tsh i morfo musi byc naczczo. Ja dzis wlasnie robilam badania te co piszesz procz odra.keratynina...i glukoza.
Ale dodatkowo zlecil jeszcze chlamydie i kile
Robiłam w Poznaniu rano a po 15 mialam juz wszystkie wyniki.
dżoasia
Masarka, nie zazdroszcze. Najwazniejsze ze juz wszystko opanowane, teraz byle do bety pozytywnej oczywiscie!Kochana jak bym miała długi to bym chyba umarła... Mialam jajniki po 14 cm... Wode itd. Pobrano 24 komórki z czego 8 bylo dojrzale zaplodniono 6 dotrwaly 3 i zamrozono je w 3 dobie.Bardzo silnie reaguje na stymulache, ale komorki bardzo pozno u mnie dojrzewaja... Stymulowal mnie dr G. Teraz do crio przygotowuje mnie dr M, cykl sztuczny
Właściwie to nie wiem po ilu dniach byla bo zawozilam po wizycie u lekarza i to bylo po 18...i chyba mowili ze na drugi dzień ale odebrałam dziś....do Poznania mam 150km ale moj M robil dziś chlamydie z moczu i juz mamy wynik.Chlamydie tez mialas w tym samym dniu?? Ja.jak ostatnio robilam to czekalam kilka dni
Popieram - W mojej pierwszej ciąży dojeżdżałam do klinik do 12 tygodnia - do badań prenatalnych. Po tej wizycie lekarka mi sama powiedziała że mogę poszukać lekarza u siebie bo to już "normalna" ciąża i że mogę już odstawić leki. A wolałam być pod okiem lekarza który wie co to znaczy procedura in vitro, aby nie zarzucić sobie że coś zawaliłam przez brak suplementów i lekówJa chodzę do mojej dr z kliniki leczenia niepłodności. Czuję się poprostu pewniej jeśli lekarz zna całą moją historię, podchodzi delikatniej do takiej ciąży a ja mogę zadzwonić czy napisać o każdej porze dnia i nocy (mam nr komórkowy), itp. Ale przeciwwskazań, żeby iść gdzie indziej chyba nie ma. Z tym, że nie kazdy ginekolog może się znać tak dobrze na lekach, które bierzemy więc dobrze znalezc takiego, który będzie wiedział jak zmniejszać ich dawki i kiedy odstawic.
Hej napewno glukoze tsh i morfo musi byc naczczo. Ja dzis wlasnie robilam badania te co piszesz procz odra.keratynina...i glukoza.
Ale dodatkowo zlecil jeszcze chlamydie i kile
Robiłam w Poznaniu rano a po 15 mialam juz wszystkie wyniki.
U mnie ta odra to jednak kiła Źle doczytałam
Ja miałam 2,01 I lekarz stwierdził że jest ok bo powinno być do 2,5. Ale biorę eutyrox 0,25 bo przed procedura miałam coś ok 2.8.Hej Dziewczyny. Wrocilam z Poznania.
Bylam robic wyniki z M przed IVF. Wszystkie ok na moje oko....tylko to TSH...3.83 .
Jak myślcie czy jest szansa zeby w lutym podejsc do ivf...szukam teraz endokrynologa a od jutra sama zwieksze dawke
Jakie mialyscie TSH jak podchodzilyscie do in vitro?
reklama
No ja obecnie bralam 12.5 od jutra biore cala tabletke...ciekawe czy uda mi sie obnizyc chociaż do 2...Ja miałam 2,01 I lekarz stwierdził że jest ok bo powinno być do 2,5. Ale biorę eutyrox 0,25 bo przed procedura miałam coś ok 2.8.
Podziel się: