reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W sumie u mnie bardzo podobnie to wygląda...
Mam tylko ich wiadomości nic więcej...
Ale dla mnie to zdrada nie ważne czy ze sobą spali czy nie...
Po tym wszystkim co razem przeszliśmy to W ogóle nie powinno mieć miejsca
Boli to tym bardziej że to jest jego była z która się rozstał 10 lat temu...
On nawet nie potrafi odpowiedzieć dlacZego tak zrobił... Co ona takiego mu dawała czego ja nie mogłam , zawsze był w centrum uwagi...
Nawet gdy zaczęły się te wszystkie starania zawsze starałam się nie zabiedbywac go w czym kolwiek...
No to się odplacil

Rozumiem Cie, czule słowa i komplementy są czasem gorsze od zdrady fizycznej a jeszcze ta myśl ze był ze mną a myślał o tamtej... Mój także nie potrafił mi wytłumaczyć dlaczego się w to wplatał. Tez dużo razem przeszliśmy i to nie tylko w kwestii starań o dziecko. Nie mam dla Ciebie gotowej rady, namawiam tylko do przemyślenia sprawy i kalkulacji na chłodno. Sama będziesz wiedziała najlepiej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale fatalna noc dziewczyny... Moja mama w kiepskim stanie karetka ja zebrała siedzimy w szpitalu robią badania do tego zemdlala spadła że schodow I się w głowę walnęła. Mówi od rzeczy Ale się ten rok zaczął nie udane in vitro teraz to...
[emoji21] przykro mi kochana. Dużo zdrowia dla mamy. [emoji173] aby szybko wróciła do zdrowia i do domu.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dla mnie to też była fatalna noc...
Przez przypadek dowiedziałam się że jestem zdradzana od 4 miesięcy...
Przez frajera dla którego byłam gotowa zrobić naprawdę wszystko...
W tamtym tygodniu dostaliśmy pozwolenie na budowę wymarzonego domu...
Jedyne co mnie teraz martwi to co z MOIMI 2 zarodkami...
Jak to wygląda po rozwodzie...
Przykro mi Olu.
Pytanie czy jesteś w stanie wybaczyć i zapomnieć , czy tylko rozwód wchodzi w grę.
Co do zarodków... Ja zdecydowałam się na IVF mimo że kolorowo w moim małżeństwie nie jest , ze względu na wiek.
Nie dokonuj decyzji pod wpływem emocji, poczekaj aż one opadną . Ściskam

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry