gosia321
Fanka BB :)
Siemie lniane, sliwki, i woda po moczeniu sliwek, kiwiDziewczyny jestem 3 dzień po transferze i dopadły mnie straszne zaparcia...macie jakieś sposoby aby choć trochę się ich pozbyć...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siemie lniane, sliwki, i woda po moczeniu sliwek, kiwiDziewczyny jestem 3 dzień po transferze i dopadły mnie straszne zaparcia...macie jakieś sposoby aby choć trochę się ich pozbyć...
Ogladalam. To wszystko dopiero przede mna. Ale jakos wystraszylam sie tymi zabiegami itd. Ale nadzieja poki co jest :-)
Dziewczyny... 1447
W czwartek bylo 466
Hehe tak na 2 minuty[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] ale suuuuuuupeeerrr!!!!!!! To uspokilas się przynajmniej teraz.
Yeyeye jednak leniuch sie ruszyl gratulacjeDziewczyny... 1447
W czwartek bylo 466
Nie dziękuję :-)Kochana!Życzę Ci powodzenia za pierwszym razem!
Hehe tak na 2 minuty
Najchetniej to bym ta bete co godzine robila
Kochana mialam tyyyle roboty a tu niespodzianka - wszystko samo sie robi mieszkanie posprzatane wczoraj, obias sie dzisiaj sam gotuje, nawet chlebek sie piecze sam, jedzenie tez.ma.nogi i samo i przychodzi do lozka, takze tego zyc nie umieracMusiał Ci się zrobić jakiś krwiaczek,nie ma siły.Moglo go po prostu nie być widać na usg. Teraz bierz się matka za siebie[emoji4] Proszę się oszczędzać,odpoczywać i nie dźwigać! I rozmawiać z brzuchem- ja takie zalecenie dostałam od Przybycienia[emoji6]
Dziewczyny... 1447
W czwartek bylo 466