reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam te mniejsze,ale tez miewam problemy.czuje ze w niektórych miejscach brzuch nam po prostu twardszy,dlatego wbijam się wtedy w te bardziej miękkie miejsca.

Ja tez mam problemy z wbijaniem igły od kilkunastu dni. Mój brzuch wyglada jak pole minowe, są siniaki. Mam nadzieje ze to już ostatnie dni tego kłucia :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja używam troszeczkę większych - 0,4x13mm. nie miałam nigdy z nimi takiego problemu... tłuszczyk na brzuchu jest i igła wchodziła jak w masełko :) a teraz to jakbym w stół wbijała takie mam uczucie...
Hej. Mi zrobiły się takie jakby zrosty pod skórą po poprzednich podejsciach i też ciężko bylo wbić i o 100x bardziej bolało...

Dla mnie to też była fatalna noc...
Przez przypadek dowiedziałam się że jestem zdradzana od 4 miesięcy...
Przez frajera dla którego byłam gotowa zrobić naprawdę wszystko...
W tamtym tygodniu dostaliśmy pozwolenie na budowę wymarzonego domu...
Jedyne co mnie teraz martwi to co z MOIMI 2 zarodkami...
Jak to wygląda po rozwodzie...

Przemysl sobie wszystko na spokojnie. Mój mąż wplatał się jakiś czas temu w smsowy romansik z dawna znajoma. Nie była to zdrada dosłownie ale zabolało bardzo. Zrobiłam bilans zysków i strat i tych strat byłoby dużo więcej gdybym nie wybaczyła. Nadal boli gdy o tym myśle, jestem czujna i bardziej podejrzliwa niż kiedys. Ale doszłam tez do wniosku ze byłam tak skupiona na staraniu o dziecko ze odsunęłam go na bok. A tamta się przypomniała, nawinęła w odpowiedniej chwili i gotowe... pokręcone to wszystko :(

Musiał Ci się zrobić jakiś krwiaczek,nie ma siły.Moglo go po prostu nie być widać na usg. Teraz bierz się matka za siebie[emoji4] Proszę się oszczędzać,odpoczywać i nie dźwigać! I rozmawiać z brzuchem- ja takie zalecenie dostałam od Przybycienia[emoji6]
Przybycien jest coś specyficzny... zwłaszcza jak coś pójdzie nie tak nam pokazywał A Internecie wady genetyczne dzieci po pgs I mówił że takie będziemy mieć. Ja się do niego zrazilam. Po 10 godzin w kolejce wieczne opóźnienia itp

Przemysl sobie wszystko na spokojnie. Mój mąż wplatał się jakiś czas temu w smsowy romansik z dawna znajoma. Nie była to zdrada dosłownie ale zabolało bardzo. Zrobiłam bilans zysków i strat i tych strat byłoby dużo więcej gdybym nie wybaczyła. Nadal boli gdy o tym myśle, jestem czujna i bardziej podejrzliwa niż kiedys. Ale doszłam tez do wniosku ze byłam tak skupiona na staraniu o dziecko ze odsunęłam go na bok. A tamta się przypomniała, nawinęła w odpowiedniej chwili i gotowe... pokręcone to wszystko :(

W sumie u mnie bardzo podobnie to wygląda...
Mam tylko ich wiadomości nic więcej...
Ale dla mnie to zdrada nie ważne czy ze sobą spali czy nie...
Po tym wszystkim co razem przeszliśmy to W ogóle nie powinno mieć miejsca
Boli to tym bardziej że to jest jego była z która się rozstał 10 lat temu...
On nawet nie potrafi odpowiedzieć dlacZego tak zrobił... Co ona takiego mu dawała czego ja nie mogłam , zawsze był w centrum uwagi...
Nawet gdy zaczęły się te wszystkie starania zawsze starałam się nie zabiedbywac go w czym kolwiek...
No to się odplacil

reklama
Do góry