reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam. Według rozpiski pierwszą tabletkę miałam wziąć dwie godziny przed transferem a kolejną później. Relanium mam brać jeszcze przez trzy dni dwa razy dziennie.

Ppatka, Ty dzisiaj też po transferze :)
Oby się udało! :D
I brałaś dzis 2 ? Może trochę Cię wyciszy. Ja też mam tak brać, Dziś wzięłam tylko jedna przed transferem i nie wiem czy ta druga wziąć.
Mam nadzieję ze nam się uda :tak::biggrin2: jedna kropeczkę masz podana?

reklama
Ja tak miałam że jak wymiotowalam to poczułam , że coś mi opadlo sprawdziłam A tam wielka sniegowa kula przytkala mi pipke :D pozbylam się tego A teraz crinone ostatni raz zaaplikowalam we wtorek albo środę A wczoraj też czułam się przytkana i musiałam to wyciągać było tego naprawdę dużo i dziś pod prysznicem też się tego pozbywalam...

Chyba tez wezmę sprawy w swoje ręce [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj, witaj, rozgość się :) :*
Niestety nie ma gwarancji, że uda się od razu, ale my tu wszystko przechodzimy "razem" - jest dużo łatwiej :) To forum to skarbnica wiedzy, jeśli będziesz miała pytania to na pewno uzyskasz duużo odpowiedzi, niejednokrotnie bardziej konkretnych i rzeczowych niż od własnego lekarza :)
A jaki u Was problem? Gdzie się leczycie?
Dziękuję pięknie :-) No widze,ze obcykane w temacie jestescie :-) Od lipca lecze sie w gamecie w Rzgowie. Niby problemem jest endometrioza 1 stopnia,chociaz przy laparoskopii mialam rozbite ogniska. Wcześniej mialam wysoka prolaktyne,ale juz jest ok. Jednak ciagle sukcesow brak :-/

Cześć Dziewczyny,
Proszę o radę, bo zwariuję sama ze sobą. Trzeci dzień biorę estrofem i coś niefajnego się ze mną dzieje takie połączenie wpadania w depresję z PMSem i wrażeniem, że ciało mi się rozpada od środka. Na dodatek w ciągu dwóch dni na wadze mam 1,5 kg do przodu. Czy to może być wina estrofemu? :(

Kochana ja po estrofemie się tak nie czułam,ale ogólnie po estrogenach miałam jazdy ze wzrokiem i wylądowałam na RM głowy. Miewam migreny.
Jeśli Ci to nie przejdzie to może skonsultuj z lekarzem.

No jasne,nie inaczej [emoji4] Krąg wspieraczek nie ma ograniczeń także czuj się jak i siebie [emoji4]
Nie żyj od początku lekiem,ze się nie uda,nie powinnaś tak.Ja jestem po 2nieudanych iui,trzecia w ogóle nie doszła do skutku i postanowiliśmy,ze szkoda czasu-ruszamy z IVF. Udało się za pierwszym razem,ale narazie jesteśmy na początku drogi (25dpt). Z obawami i strachem jest tak,ze teraz już cały czas będziesz go czuła.Najpierw,żeby się udało,jak się uda to żeby plamien nie było,potem żeby dzieciątko rosło według norm i żeby genetycznie było zdrowe.Takze nie licz,ze odpoczniesz [emoji6]
Ale właśnie dlatego jesteśmy my,żebyś mogła się wygadać,doradzić i dowiedziec wielu przydatnych informacji odnośnie IVF.

Milo Cię poznać [emoji4]
Napisz coś więcej o sobie.
Lecze sie w gamecie w Rzgowie. Mam 36 lat,wiec czas nagli. Niby jest w miare ok,tzn.mialam wysoka prolaktyne,ale juz jest dobrze. Podczas laparoskopii wyszla endometrioza 1 stopnia,ale ogniska zostaly od razu rozbite. Jednak 3 iui sie nie udaly. Teraz biore estrofem i czekam na okres. Wtedy wizyta i pewnie zaraz stumulacja..?A Ty w którym dniu cyklu zaczynalas stymulacje? W którym punkcja,transfer? Nie wiem czego się spodziewać,a w pracy tak ciezko bedzie to ogarnac...

Dziękuję pięknie :-) No widze,ze obcykane w temacie jestescie :-) Od lipca lecze sie w gamecie w Rzgowie. Niby problemem jest endometrioza 1 stopnia,chociaz przy laparoskopii mialam rozbite ogniska. Wcześniej mialam wysoka prolaktyne,ale juz jest ok. Jednak ciagle sukcesow brak :-/

U kogo sie leczysz? Powiem Ci ze dzięki gamecie mam 5 letniego synka a teraz walczymy o rodzeństwo :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry