Mruch
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tak ze nie moge spac fszies od 3,4 do 8 potem usypiam i sie budze kolo 11. Nie wiem co to za kur stwoa ja znow do 3 nie spalam, ksiazke sobie czytalam a potem niewyspana laze .. ale jutro pobodka o 5 to juz dzisiaj grzecznie ide spac!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A sama robila czy z mezem? Moj byly szef robil z zona i sie tez udalo.A wczesniej kilka lat staranA nam na naukach przedślubnych babka mówila że jak jest problem zajść w ciąże to trzeba spróbować postu dr Dąbrowskiej.Nie wiem na ile pomaga bo ja wytrzymałam tylko 3 tygodnie,ale wyniki mi się poprawiły ale w ciąże naturalnie nie zaszłam,ale ponoć to trzeba być na tym poście 6 tygodni.Koleżanka wytrzymała 6 tygodni +4 tygodnie wychodzenia z postu i udało jej się zajść w ciąże. Nie wiem czy to dar postu czy po prostu tak się naturalnie udało.
Trzymam kciuki Dziewczyny!Dziewczynki, cały kalendarz wstawię później, bo teraz nie mam przy sobie laptopa.
Ale dziś trzymamy kciuki za @nadziejaprzedewszystkim i @Ppatka za udane transfery. Niech Kropki zostaną z Wami na najbliższe 9 miesięcy i dadzą upragnione Maleństwa. Sciskajcie mocno nóżki
@Mruch w poniedziałek miałam transfer a w następną sobotę muszę test zrobić. Nie robię wcześniej testu jak ostatnio i nie jestem chora jak tamtym razem. Mam nadzieję że się uda bo tylko jednego mrozaczka miałam
Wieczoramitylko działać ale z chęcią m nie mam problemu. On działa 24h ja nie działam niestety...A kiedy kobietom się chce najbardziej?o to jest pytanie
Ona sama robiła bo jej mąż nie mial zadnych problemow zdrowotnychA sama robila czy z mezem? Moj byly szef robil z zona i sie tez udalo.A wczesniej kilka lat staran
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
No to musi się udać [emoji1] Ja też mam ostatnią kruszyne na zimowisku i pokladam w niej największe nadzieje. Trzymam kciuki@Mruch w poniedziałek miałam transfer a w następną sobotę muszę test zrobić. Nie robię wcześniej testu jak ostatnio i nie jestem chora jak tamtym razem. Mam nadzieję że się uda bo tylko jednego mrozaczka miałam
a ja znow do 3 nie spalam, ksiazke sobie czytalam a potem niewyspana laze .. ale jutro pobodka o 5 to juz dzisiaj grzecznie ide spac!
No widziałam ze koło 2:00 Ty i ja polubialysmy post Paulinki [emoji16] I sie az zdziwiłam ze nie tylko ja turlam sie po łożku, spac nie moge a potem rano dętka ze mnie. Ale @JoannaRak @anett96 jutro budzik nastawie ale bede [emoji16]