reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
a ja znow do 3 nie spalam, ksiazke sobie czytalam a potem niewyspana laze .. ale jutro pobodka o 5 to juz dzisiaj grzecznie ide spac!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tak ze nie moge spac fszies od 3,4 do 8 potem usypiam i sie budze kolo 11. Nie wiem co to za kur stwo

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

A nam na naukach przedślubnych babka mówila że jak jest problem zajść w ciąże to trzeba spróbować postu dr Dąbrowskiej.Nie wiem na ile pomaga bo ja wytrzymałam tylko 3 tygodnie,ale wyniki mi się poprawiły ale w ciąże naturalnie nie zaszłam,ale ponoć to trzeba być na tym poście 6 tygodni.Koleżanka wytrzymała 6 tygodni +4 tygodnie wychodzenia z postu i udało jej się zajść w ciąże. Nie wiem czy to dar postu czy po prostu tak się naturalnie udało.
A sama robila czy z mezem? Moj byly szef robil z zona i sie tez udalo.A wczesniej kilka lat staran

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

@Mruch w poniedziałek miałam transfer a w następną sobotę muszę test zrobić. Nie robię wcześniej testu jak ostatnio i nie jestem chora jak tamtym razem. Mam nadzieję że się uda bo tylko jednego mrozaczka miałam
No to musi się udać [emoji1] Ja też mam ostatnią kruszyne na zimowisku i pokladam w niej największe nadzieje. Trzymam kciuki

Sent from my VTR-L29 using Forum BabyBoom mobile app

a ja znow do 3 nie spalam, ksiazke sobie czytalam a potem niewyspana laze .. ale jutro pobodka o 5 to juz dzisiaj grzecznie ide spac!

No widziałam ze koło 2:00 Ty i ja polubialysmy post Paulinki [emoji16] I sie az zdziwiłam ze nie tylko ja turlam sie po łożku, spac nie moge a potem rano dętka ze mnie. Ale @JoannaRak @anett96 jutro budzik nastawie ale bede [emoji16]

reklama
No widziałam ze koło 2:00 Ty i ja polubialysmy post Paulinki [emoji16] I sie az zdziwiłam ze nie tylko ja turlam sie po łożku, spac nie moge a potem rano dętka ze mnie. Ale @JoannaRak @anett96 jutro budzik nastawie ale bede [emoji16]

ja to dzisiaj z kurami ide spac bo musze przed 5 wstac [emoji33]

Do góry