reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieki. im wiecej tego mam tym lepiej. Pierwsze glupie pytanie, co to keksowka? To foremka do chleba? Wyslij zdjecie jak wyglada przes wlozeniem do pieca. Jesli chodzi o siemie, to bardzo wazne jest aby tylko uzywac zmielone bo troche mi wyglada jakbys cale ziarenka wrzucala, jak jest zmielony to jest przyswajalny i organizm dostaje wszystkie plusy tego a jak nie zmielony to w sumie za duzo nie pomaga! Tak slyszalam od tych madrzejszych!

Co do przepisu to musialabym zalatwic kasze gryczana bo u nas takiej nie ma, ja mam przepis na wspanialy przepis ziarnisty, tylko w domu, moge pozniej podrzucic.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze mowisz siemie lniane w calosci przelatuje przez jelita nic nie pozostawiajac dobrego po sobie wiec powinno sie je zmielic przed dodaniem do chleba lub tez zalaniem do wypicia

reklama
A dla zainteresowanych dziewczyn, ja mam na fejsie grupe gdzie wrzucam wszystkie przepisy na zdrowe jedzenie, jakby ktos mial ochote dolaczyc to dajcie mi znac. Jest to grupa bardzo mala, sa w niej tylko moje kolezanki, i tam wrzucam wszystkie przepisy co wyprobuje albo uznam ze warto sprobowac!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dawaj z checia dolacze ;)

No właśnie też nie wiem czemu tak jest..czy do hormony stres itp. nie wiem. Na początku ciągle była chęć w ciąży też bylo super. Teraz lipa...boje się co bedzie za 5-10lat. W ogóle seks to będzie abstrakcja.
No to nie jestem sama ja po zastrzykach na wyciszenie to już wogole nie chciałam i na szczęście mój nie naciskal.

A nam na naukach przedślubnych babka mówila że jak jest problem zajść w ciąże to trzeba spróbować postu dr Dąbrowskiej.Nie wiem na ile pomaga bo ja wytrzymałam tylko 3 tygodnie,ale wyniki mi się poprawiły ale w ciąże naturalnie nie zaszłam,ale ponoć to trzeba być na tym poście 6 tygodni.Koleżanka wytrzymała 6 tygodni +4 tygodnie wychodzenia z postu i udało jej się zajść w ciąże. Nie wiem czy to dar postu czy po prostu tak się naturalnie udało.
Postu Dabrowskiej nie powinno sie stosowac przed planowaniem ciazy bo to dieta ktora powoduje ograniczenie wszystkich potrzebnych skladnikow z organizmu. Przed ciaza powinno sie przejsc na zdrowe odzywianie a nie restrykcyjna diete

Cześć dziewczyny. Wracam po długiej nieobecności i do tego zgubiłam telefon i na nowym wszystko szukam

@hope322
@merg88
@walczaca o szczescie
@dżoasia
@JoannaRak
@Sylwetka86
Co tam u Was?

Ja się zatrzymałem po drugiej porażce na 10919 stronie, więc mam spore plecy [emoji19] i do tego napisałam w złym forum przed chwilą [emoji12]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Tęskniłam za Twoim uśmiechem :-))
Jak u Was?? Jak się czujesz?
U mnie w końcu się udało, sukces w 200% jutro kończę 10 tc bliźniaczej :-D
Fizycznie jestem nie do życia, wymiotuję całą dobę, trochę się ratuję kroplówkami, ale mam nadzieję, że moje Maluchy mają się dobrze.

U mnie bez zmian, nadal cisza hehe. Do 3 próby nie doszło jeszcze odpoczywam, dużo się kocham z mężem bez spiny i rzuciłam wszystkie leki i witaminy. Totalny detox i tak od grudnia. Od przyszłego cyklu wrzucę witaminy. Do ostatniego podejścia na cyklu naturalnym podchodzę w okolicach kwietnia. Takie przynajmniej plany. No i nie będę się faszerować lekami. Tylko cykl naturalny.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie, że odpoczywasz i że wróciłaś do nas :-D Czyli teraz cieszycie się sobą na całego :-D

reklama
Tęskniłam za Twoim uśmiechem :-))
Jak u Was?? Jak się czujesz?
U mnie w końcu się udało, sukces w 200% jutro kończę 10 tc bliźniaczej :-D
Fizycznie jestem nie do życia, wymiotuję całą dobę, trochę się ratuję kroplówkami, ale mam nadzieję, że moje Maluchy mają się dobrze.
Strasznie się cieszę Twoim szczęściem. [emoji1]

Sent from my VTR-L29 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry