reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@shaggy jak tam u ciebie? Ja to już oszalałam nawet do toalety z telefonem idę.
A umie tyle że katar pełna para. Wczoraj tak się śmiałam że chyba pęcherz mi nie trzyma bo puszczam jakas wode :D a Tak to przy apikacji luteina to cały czas mam brązowo zabarwiona Stara luteina. ale się zastanawiam czy może plyciej nie aplikować np palcem. A jak Ty ? A @Murawa jak?

Zapomnialam jeszcze napisac co Pasnik powiedzial o glutenie, mowil ze jak najbardziej nie jesc glutenu, szczegolnie w moim przypadku. Troche nie przestrzegalam w czasie swiat ale od poniedzialku goodbye gluten!!!

U mnie w 2017 udalo sie uregulowac cykl, kiedy kiedys mialam @ co 6 miesiecy teraz w miare regularnie co miesiac!!! Mowil ze dieta bezglutenowa moze tylko pomoc z zajsciem w ciaze i jej utrzymaniem!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Mnie moja Pani Doktor kazała odstawić gluten od punkcji, więc się grzecznie trzymam tego, choć nie jest łatwo go wyeliminować

cześć dziewczyny :)
Pamiętacie może którego dnia po transferze blastocyty czułyście cokolwiek? jakieś np ukłucia? co to było? funkcjonowałyscie normalnie? :)
Ja już następnego dnia po południu mulilo i jakoś tak dziwnie ciągnęło. to przy 5 dniowej. a jaki efekt będzie to się okaże dopiero

No widziałam ze koło 2:00 Ty i ja polubialysmy post Paulinki [emoji16] I sie az zdziwiłam ze nie tylko ja turlam sie po łożku, spac nie moge a potem rano dętka ze mnie. Ale @JoannaRak @anett96 jutro budzik nastawie ale bede [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez jutro budzik koniecznie:) Dzis zerkne jakie knajpy są w złotych tarasach - gdzie jakieś sniadanko będzie :)
A o ktorej masz dziś wizyte?

Hej dziewczyny,
Moze ktos potrzebuje prolotex mam na zbyciu opakowanie sprzedam za połowe ceny bo mi sie narazie nie przyda termin 05.2018 odbiór osobisty w Lublinie..szkoda zeby sie zmarnował..

Hej dziewczyny życzę miłego dnia ja właśnie sie szykuje do pracy ;) A tak mi sie nie chce z chęcią bym cały dzień w łóżku spędziła; ) tak zimno na tym dworze brrr

reklama
Do góry