reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja zdecydowałam się na dawstwo i moja klinika ofiarowała mi w miarę fajną kwotę za nie. Chociaż wcale na to nie liczył am. WOgóle nie myślałam o kasie , stwierdziłam mam dużo to się podzielę :)
Piękne to co zrobiłaś. Zrobiłabym to samo, i zrobię jak będę mieć nadmiar.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Postu Dabrowskiej nie powinno sie stosowac przed planowaniem ciazy bo to dieta ktora powoduje ograniczenie wszystkich potrzebnych skladnikow z organizmu. Przed ciaza powinno sie przejsc na zdrowe odzywianie a nie restrykcyjna diete
Wiem ze w ciąży nie wolno jej stosowac.kumpela sie starała i po poscie zaszła.ale tak jak pisałam nie wiem co było przyczyną

Unidox jest ponoc bardzo skuteczny a i dosc tani. Mi po lyzeczkowaniu dr go przepisala, jest wlasnie na wszystkie te badziewia jak chlamydia i inne
Ja dostałam na chlamydie summamed, końska dawkę. Mój mąż też miał przyjąć 3 tabletki. Siedzieliśmy na toalecie na przemian, ale chlamydia poszlaaaaa i już nie wróciła. Wybił wszystko co złe.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry