reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja mam tak ze nie moge spac fszies od 3,4 do 8 potem usypiam i sie budze kolo 11. Nie wiem co to za kur stwo

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

a ja ide spac dopiero o 3/4 [emoji23]a tak z nudow, nie moge spac. Chyba za duzo emocji we mnie siedzi!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asia a czemu dokladnie w twoim przypadku ma pomoc dieta bg? To ja tez nie.bede jadla. Tylko chleb mi nie smakuje, nawet ten domowy jest jak piach:( ble
Ja cały czas wcinam wafle ryżowe. Myślałam że po tygodniu mi zbrzydną, ale są teraz w tylu smakach, że już 3 miesiąc na nich jadę i jest ok :)
No i w pierwszym miesiącu diety bezglutenowej -4kg :)
@dżoasia, jeszcze tez mi minal bol towarzyszacy @, teraz nawet nie wiem kiedy @ przyjdzie, tylko brazowe plamienia o tym wskazuja a kiedys byl mega bol dwa dni wczesniej!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z kolei miałam problem z gazami: i dołem i gorą :p i brzuch wzdęty często. A teraz to naprawdę sporadycznie :D

A dla zainteresowanych dziewczyn, ja mam na fejsie grupe gdzie wrzucam wszystkie przepisy na zdrowe jedzenie, jakby ktos mial ochote dolaczyc to dajcie mi znac. Jest to grupa bardzo mala, sa w niej tylko moje kolezanki, i tam wrzucam wszystkie przepisy co wyprobuje albo uznam ze warto sprobowac!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Chętna jestem , trzeba zacząć się odchudzać :) i zdrowo jeść.

A umie tyle że katar pełna para. Wczoraj tak się śmiałam że chyba pęcherz mi nie trzyma bo puszczam jakas wode :D a Tak to przy apikacji luteina to cały czas mam brązowo zabarwiona Stara luteina. ale się zastanawiam czy może plyciej nie aplikować np palcem. A jak Ty ? A @Murawa jak?
Ja aplikuje palcem trochę poleze i wstaje do roboty :D hihi ja ostatnio kichlam i się posikalam :p u mnie żadnych plamień choć teraz tak jakby mnie ciągnęło na okres ale zobaczymy jak to będzie. Już bym test robiła ufff :rolleyes: po transferze wtorek i środa coś tam czułam ale pewnie wyobraźnia figle płata. :biggrin2:

@Murawa a u ciebie co słychać. @Mruch fajnie że wróciłaś kiedy następne podejście?

A u mniieee??? Hmmm... dużo śpię...
Od wczoraj znowu bolą plecy-teraz pod łopatką dziwnie tak..I ogólnie dzisiaj to rejczel duuupa ze mnie jest.
Wotewer-gardło przeszło (woda z solą oraz rumianek ;) )
Zastanawiam się-może to z nierobstwa tak się czuję :D???
A ak tam u Ciebie Kochana???

Dziewczyny czy plastry z estradiolem są dosyć drogie?zostało mi 12 szt 1 plaster 100 mikrogram.Jesli się opłaca mogę potrzebującej wysłać pocztą w kopercie
Daty Mają do 2019

reklama
A u mniieee??? Hmmm... dużo śpię...
Od wczoraj znowu bolą plecy-teraz pod łopatką dziwnie tak..I ogólnie dzisiaj to rejczel duuupa ze mnie jest.
Wotewer-gardło przeszło (woda z solą oraz rumianek ;) )
Zastanawiam się-może to z nierobstwa tak się czuję :D???
A ak tam u Ciebie Kochana???
Hihi odpoczywaj ja narazie w pracy w sumie to nic się nie zmieniło dziś trochę dziwnie ale przeżyje. Spać mi się chce ale o 15 mam przerwę to może nie usne.

Do góry