reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam tak ze nie moge spac fszies od 3,4 do 8 potem usypiam i sie budze kolo 11. Nie wiem co to za kur stwo

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

a ja ide spac dopiero o 3/4 [emoji23]a tak z nudow, nie moge spac. Chyba za duzo emocji we mnie siedzi!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asia a czemu dokladnie w twoim przypadku ma pomoc dieta bg? To ja tez nie.bede jadla. Tylko chleb mi nie smakuje, nawet ten domowy jest jak piach:( ble
Ja cały czas wcinam wafle ryżowe. Myślałam że po tygodniu mi zbrzydną, ale są teraz w tylu smakach, że już 3 miesiąc na nich jadę i jest ok :)
No i w pierwszym miesiącu diety bezglutenowej -4kg :)
@dżoasia, jeszcze tez mi minal bol towarzyszacy @, teraz nawet nie wiem kiedy @ przyjdzie, tylko brazowe plamienia o tym wskazuja a kiedys byl mega bol dwa dni wczesniej!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z kolei miałam problem z gazami: i dołem i gorą :p i brzuch wzdęty często. A teraz to naprawdę sporadycznie :D

A dla zainteresowanych dziewczyn, ja mam na fejsie grupe gdzie wrzucam wszystkie przepisy na zdrowe jedzenie, jakby ktos mial ochote dolaczyc to dajcie mi znac. Jest to grupa bardzo mala, sa w niej tylko moje kolezanki, i tam wrzucam wszystkie przepisy co wyprobuje albo uznam ze warto sprobowac!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Chętna jestem , trzeba zacząć się odchudzać :) i zdrowo jeść.

A umie tyle że katar pełna para. Wczoraj tak się śmiałam że chyba pęcherz mi nie trzyma bo puszczam jakas wode :D a Tak to przy apikacji luteina to cały czas mam brązowo zabarwiona Stara luteina. ale się zastanawiam czy może plyciej nie aplikować np palcem. A jak Ty ? A @Murawa jak?
Ja aplikuje palcem trochę poleze i wstaje do roboty :D hihi ja ostatnio kichlam i się posikalam :p u mnie żadnych plamień choć teraz tak jakby mnie ciągnęło na okres ale zobaczymy jak to będzie. Już bym test robiła ufff :rolleyes: po transferze wtorek i środa coś tam czułam ale pewnie wyobraźnia figle płata. :biggrin2:

@Murawa a u ciebie co słychać. @Mruch fajnie że wróciłaś kiedy następne podejście?

A u mniieee??? Hmmm... dużo śpię...
Od wczoraj znowu bolą plecy-teraz pod łopatką dziwnie tak..I ogólnie dzisiaj to rejczel duuupa ze mnie jest.
Wotewer-gardło przeszło (woda z solą oraz rumianek ;) )
Zastanawiam się-może to z nierobstwa tak się czuję :D???
A ak tam u Ciebie Kochana???

Dziewczyny czy plastry z estradiolem są dosyć drogie?zostało mi 12 szt 1 plaster 100 mikrogram.Jesli się opłaca mogę potrzebującej wysłać pocztą w kopercie
Daty Mają do 2019

reklama
A u mniieee??? Hmmm... dużo śpię...
Od wczoraj znowu bolą plecy-teraz pod łopatką dziwnie tak..I ogólnie dzisiaj to rejczel duuupa ze mnie jest.
Wotewer-gardło przeszło (woda z solą oraz rumianek ;) )
Zastanawiam się-może to z nierobstwa tak się czuję :D???
A ak tam u Ciebie Kochana???
Hihi odpoczywaj ja narazie w pracy w sumie to nic się nie zmieniło dziś trochę dziwnie ale przeżyje. Spać mi się chce ale o 15 mam przerwę to może nie usne.

Do góry