reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Historie niczym z książek albo filmu dlaczego ja ;) ale cóż takie jest życie.
Powiem Wam szczerze ...FACETOM TO JA NIE WIERZE...hmm nawet nie czuję że rymuje;) mam nadzieję ze mój jest mi wierny bo jak nie to mu powiedziałam że mu wybacze tylko po to aby obciąć pewien kawałek ciała gdy będzie spał ;)
To samo powiedziałam mojemu m. Jak mnie zdradzi to utne mu jaja i wyrzucę na zbity ryj. Niech wtedy bzyka co popadnie [emoji1]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

To dobra wiadomość dla @dżoasia, jeszcze nic nie jest przesądzone
HopeFul, co innego jest jak zarodek się późno zagnieżdża i beta jak ruszy to ładnie rośnie, a co innego jak beta tak gównianie rośnie bo się ślimaczy. Proszę, nie piszcie już o żadnych nadziejach bo to mnie troche.... dobija, żeby inaczej tego nie nazwać. Po prostu powstrzymajcie się od takich komentarzy, bo to i tak mi nie pomaga. Nie gniewaj się, wiem że chcecie dobrze ale zaczyna mnie to tez drażnić. Zostawmy ten temat już, mam nadzieję, że w końcu samo się to wyjaśni.
Nie piszcie tez za każdym razem o kciukach, bo wiem, że je trzymacie, ale to dodatkowa presja :/

HopeFul, co innego jest jak zarodek się późno zagnieżdża i beta jak ruszy to ładnie rośnie, a co innego jak beta tak gównianie rośnie bo się ślimaczy. Proszę, nie piszcie już o żadnych nadziejach bo to mnie troche.... dobija, żeby inaczej tego nie nazwać. Po prostu powstrzymajcie się od takich komentarzy, bo to i tak mi nie pomaga. Nie gniewaj się, wiem że chcecie dobrze ale zaczyna mnie to tez drażnić. Zostawmy ten temat już, mam nadzieję, że w końcu samo się to wyjaśni.
Nie piszcie tez za każdym razem o kciukach, bo wiem, że je trzymacie, ale to dodatkowa presja :/
Ok szanuje, rozumie ze Ci ciezko, ale sama zawsze wszystkich wspierasz to nie dziwota ze teraz wszystkie wspieraja Ciebie...

reklama
Do góry