reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i tu nadxieja dla nas wszystkich co maja slabe, mi zostaly 4: 1x2BB i 3x1BC, z tego co lekarz mowil to te 1 sa do niczego!!! dlatego sama nie wiem, one sa najslabsze z 9 ktore mialam. Ogolnie to mam metlik w glowie!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A mi dr powiedziała ze te 1 właśnie często po rozmrozeniu mogą nas zaskoczyć i pięknie się rozwijać :-)
Także trzeba wierzyć w każdego kropka!

Dziewczynki a ja dzis bylam na podgladaniu jajek [emoji5] w prawym okolo 10 pecherzyku najwiekszy 14 mm, w lewym tylko okolo 5 najwiekszy 10 mm. Endometium 8.5 mm. Dzis moj 7 ds. W sobote kolejna wizyta. Wstepnie punkcja w pon albo we wtr, transfer czwar albo pt [emoji3] wszystko bedzie sie rozgrywac w nastepnym tyg [emoji41]
U mnie podobnie, też dziś podglądanie było, największe pecherzyki maja 13mm. Endometrium 10. 13.01 jeszcze jedno podglądanie i w pon albo wt punkcja. W której klinice się leczysz jeśli można wiedzieć?

reklama
Hej wróciłam do domu a wiec tak jajnik ma niecałe 5cm na 3cm jest dosyc powiększony pobrał lekarz wymazy Ale jak założył wziernik to powiedział że ładna jest szyjka i nic tam niepokojącego nie widać pobrali krew na crp i ogólna morfologie dal mi antybiotyk przez 7 dni mam go brać dodatkowo tabletki dopochwowe i czopki mocniejsze 100 pytalam czy moge z takim jajnikiem pracować i czy mi sie nic nie stanie jak będę dzwigala to powiedział ze nie powinno sie nic stać Ale żebym porozmawiala z kierowniczka aby nie dawała mi takiej ciężkiej pracy ponieważ będzie bardziej boleć bo tam są też zrosty które ciągną ten jajnik i że jeśli po antybiotyku lepiej nie będzie do poniedziałku to wystawi mi l4 Ale powinno sie poprawić i w poniedZiałek mam dzwonić jak wyniki wymazow

Do góry